Átólzéig Petrezselymes túróval töltött, rántott gomba, mentás joghurttal Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2015-07-06 2 perc átlagos olvasási idő 0 1,563 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Petrezselymes túróval töltött, rántott gomba, mentás joghurttal Hozzávalók (4 személyre): 60 dkg gomba 2 db tojás 15 dkg liszt 15 dkg zsemlemorzsa 15 dkg tehéntúró 15 dkg sajt 1 csokor petrezselyemzöld 4 dl natúr joghurt 4 szál menta 1 dl olivaolaj 1 evőkanál méz 0,01 kg feketebors (őrölt) só A gombákat megtisztítjuk, majd a túróból, joghurtból, aprított petrezselyemből, és reszelt sajtból álló, sóval, borssal ízesített töltelékkel megtöltjük, majd összefordítunk két fejet, és panírozzuk, majd ropogósra sütjük. Közben kikeverjük az öntetet. A joghurthoz hozzákeverjük az aprított mentát, némi sót, és a mézet, valamint az olivaolajat. Ezt a tálalásnál a tányérra kanalazzuk. Ezek után már csak az időközben megsült gombákat kell mellé tennünk és már fogyaszthatjuk is a könnyen elkészíthető és könnyű ételünket. Jó étvágyat kívánunk! A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4. www.nagyfatal.hu
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Javult az élemiszerbiztonság a vendéglátóhelyeken a nyáron az ellenőrzések szerint Számos területen javulást tapasztaltak az élemiszerbiztonsági ellenőrök a vendéglátásban a nyári szezonális élelmiszerlánc-ellenőrzési …
Duna-túrák Pest megyében Budapest, 2019. június 4., kedd (MTI) – Dunai vízitúrákkal fedezhető fel a Dunakanyar és …