Átólzéig Receptek Padlizsános jércetorony, zöldfűszeres paradicsommal Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2015-05-12 2 perc átlagos olvasási idő 0 1,239 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Padlizsános jércetorony, zöldfűszeres paradicsommal Hozzávalók (4 személyre): 60 dkg csirkemell 2 db padlizsán 10 dkg fokhagyma 0,01 kg feketebors (őrölt) 6 db paradicsom 1 dl Oliva olaj 1 csokor petrezselyem 1 szál Rozmaring 1 csokor bazsalikom 2 dl fehérbor só A csirkemellet felszeleteljük, megütögetjük, sózzuk, majd grillen megsütjük. A padlizsánokat megmossuk, majd szeletelés után szintén mindkét oldalát megsütjük. Sózzuk, borsozzuk. A paradicsomokat megmossuk, majd felkockázzuk, és forró serpenyőben lepirítjuk. Hozzáadjuk a darált fokhagymát, a felvágott zöldfűszereket, majd kevés borral locsolgatva beforraljuk. Tálalásnál a megsütött, szeletelt csirkemellet, a padlizsánt és a paradicsomragut egymásra rétegezzük. Ez egy egészséges étel, mely a zöldfűszereknek köszönhetően megtarthatja a frissességét, amelyek jótékony hatását is megőrizhetjük a készítés során. Jó étvágyat kívánunk! A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4. www.nagyfatal.hu
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Európai Hulladékcsökkentési Hét: Fókuszban az ételhulladék Európai Hulladékcsökkentési Hét: Fókuszban az ételhulladék Mi is az az „Európai Hulladékcsökkentési …
Új lehetőségek nyílnak meg a szakképzést választó nyolcadikosok előtt Ösztöndíj és széles körű lehetőségek várják a szakképzést választó nyolcadikosokat – közölte az Innovációs …