Főoldal Hírek Átólzéig Padlizsános jércetorony, zöldfűszeres paradicsommal

Padlizsános jércetorony, zöldfűszeres paradicsommal

2 perc átlagos olvasási idő
0
972
 ehaccp_topbanner3.jpg

Padlizsános jércetorony, zöldfűszeres paradicsommal

 

Hozzávalók (4 személyre):

 

  • 60 dkg csirkemell
  • 2 db padlizsán
  • 10 dkg fokhagyma
  • 0,01 kg feketebors (őrölt)
  • 6 db paradicsom
  • 1 dl Oliva olaj
  • 1 csokor petrezselyem
  • 1 szál Rozmaring
  • 1 csokor bazsalikom
  • 2 dl fehérbor

 

A csirkemellet felszeleteljük, megütögetjük, sózzuk, majd grillen megsütjük. A padlizsánokat megmossuk, majd szeletelés után szintén mindkét oldalát megsütjük. Sózzuk, borsozzuk.

A paradicsomokat megmossuk, majd felkockázzuk, és forró serpenyőben lepirítjuk. Hozzáadjuk a darált fokhagymát, a felvágott zöldfűszereket, majd kevés borral locsolgatva beforraljuk.

Tálalásnál a megsütött, szeletelt csirkemellet, a padlizsánt és a paradicsomragut egymásra rétegezzük.

Ez egy egészséges étel, mely a zöldfűszereknek köszönhetően megtarthatja a frissességét, amelyek jótékony hatását is megőrizhetjük a készítés során.

 

Jó étvágyat kívánunk!

 A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4.

www.nagyfatal.hu

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Átólzéig

Cikk ajánló

Új lehetőségek nyílnak meg a szakképzést választó nyolcadikosok előtt

Ösztöndíj és széles körű lehetőségek várják a szakképzést választó nyolcadikosokat –…