Átólzéig Bundázott harcsafilé, burgonyalángosban Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2015-03-03 2 perc átlagos olvasási idő 0 1,042 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Bundázott harcsafilé, burgonyalángosban Hozzávalók (4 személyre): 60 dkg harcsafilé 30 dkg burgonya 0,01 kg feketebors (őrölt), 1 db jégsaláta 2 szál tárkony 0,5 dl mustár 2 dl majonéz 1 db kígyóuborka 2 db tojás 10 dkg liszt 1 dl tejföl 1 dkg só. A harcsafilét felszeleteljük, majd a lisztből, tojásból, sóból, vízből álló masszába forgatjuk, persze lisztezés után, és rostlapon, lassan arany barnára sütjük. Közben a burgonyát megtisztítjuk, és lereszeljük, sózzuk, borsozzuk. A lisztet, a tejfölt és a tojást hozzáadva, képlékeny masszává gyúrjuk. Majd rostlapon, lepényeket formázva belőle, lassan készre sütjük. A salátát felszeleteljük, melyhez a csíkokra vágott uborkát hozzáadjuk, majd a kevés sóval, borssal és a tárkonnyal ízesítve, kevés mustárral és a majonézzel elkeverjük. Így egy pikáns ételt készítettünk, amely ugyan könnyen beszerezhető alapanyagokból készül, de mégis egy modernebb, ugyanakkor egyszerű, de tápláló ételnek számít. Jó étvágyat kívánunk! A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4. www.nagyfatal.hu
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
ITM: Magyarország az első ötben az Európai Hulladékcsökkentési Héten Idén 30 országban összesen több mint 16 ezer akcióval zárult az Európai Hulladékcsökkentési Hét, …
Mit együnk ősszel? – Tuti étkezési tippek a hűvös évszakra! Minden évszakban más és más veszélyeknek vagyunk kitéve, másként sportolunk, így természetesen az étkezésünkön …