Ajánló Megjelent az Oldalas magazin 2023. januári száma! Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2023-01-01 4 perc átlagos olvasási idő 0 188 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Ez <mint ahogyan magazinunk korábbi számai is>, mindenki számára ingyenesen és azonnal elérhető a honlapunkon (www.oldalasmagazin.hu ), vagy közvetlenül a következő linkre kattintással: Oldalas magazin 2023. januári szám >>> A tartalomból: → Objektív: Interjú Kubinyi Dániellel a Castellum Hotel Hollókő cukrász séfjével.→ Gasztronauta- Mementó – Csidei Tamás írása→ Mit tehet egy szakmai szervezet? – Asztalos István írása→ Magyarország étele 2023.: Még lehet nevezni→ A Séf szürkeállománya: Tavasz, Nyár, Ősz, Tél… és Tavasz – Danyi Gábor Coach írása→ Nagylátószög: Mi lesz veled vendéglátás? – erről a témáról kérdeztük szakértőinket→ Elstartolt a Szamos Mátyás tányérdesszert verseny 2023.→ Megszűnik a határellenőrzés Magyarország és Horvátország között januártól→ Minden nehézség ellenére látszik a turizmus erősödése→ Séfklub – Évnyitó taggyűlés – Chef workshop→ SopronFest elnevezéssel új fesztivált rendeznek jövő áprilisban Sopronban→ EY: az adóhatóság a külföldről beszerzett jövedelemadatok alapján is bírságolhat→ Ágazati egyeztető fórumot indított a turisztikai ügynökség→ Tepszi.hu: Lencsefasírt→ Minek az új?: Az őshonos mangalica→ Rövid az élet: Villányi Olaszrizling Pálinka→ Tepszi.hu: Vöröslencse curry spenóttal→ Rigmusok: Téli versek, rigmusok→ MTÜ: újabb jelentős támogatás a turizmus számára→ In Vino Veritas: Tűzkő pince, Kékfrankos Rosé 2014→ Játék: Játssz velünk, az értékes nyereményért, nyerj most egy tizenkétezer forintos Hungary Card Plust és spórolj ezreket! Ezt a Hotelinfo Kft. jóvoltából sorsoljuk ki.→ Turizmus: A Hungary Card bemutatja: Hatvan és környéke. Spórolj ezreket, mutatjuk hogyan.→ Nevess 1et: Humor egy oldalon keresztül Hasznos időtöltést és jó szórakozást kívánunk hozzá! Ha tetszett, segítsd a terjesztést és küld tovább ismerőseidnek! Köszönjük! 🙂
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Upfield – Nyári receptinspiráció A nyári szezon beindultával szeretnénk nektek egy kis receptinspirációval kedveskedni az Upfield Professional jóvoltából. …
„Magyarország étele 2018” szakácsverseny: már az első forduló zsűrizése zajlik Az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete (Séfklub) 2018. évben első alkalommal hirdette meg a …
Molekuláris technológiák frigye a gyakorlatban Molekuláris technológiák frigye a gyakorlatban 15 éve találkoztam először a vákuumtechnológiával, aminek eleinte …