Ajánló Megjelent az Oldalas magazin 2019. májusi száma! Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2019-05-01 3 perc átlagos olvasási idő 1 805 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Ez <mint ahogyan magazinunk korábbi számai is>, mindenki számára ingyenesen és azonnal elérhető a honlapunkon (www.oldalasmagazin.hu ), vagy közvetlenül a következő linkre kattintással: Oldalas magazin 2019. májusi szám >>> A tartalomból: → Objektív: Interjú Kelemen Rolanddal és Papp Lászlóval, akik a Magyarország étele 2019. szakácsverseny nyertesei.→ A szakmunka nem szégyen – Asztalos István írása→ Nagylátószög: Forgalomgenerálás. Létezik? – erről a témáról kérdeztük szakértőinket→ Nézzük mi van a számok mögött?→ Étrend: Magyarország étele – Chef workshop→ „Magyarország étele 2019” már lehet csatlakozni→ Gasztronauta – Alapvető sous-vide ételkészítési technikák összefoglalása. A Sous-Vide helyes folyamata 10 pontban II. rész→ Gyümölcsöt tesztelt a Nébih→ Mindenmentes: Valami elindult!→ Szakácsfelvonulás 2019.→ Vélemény: Csak semmi ne változzon?→ Tepszi.hu: Akácvirág szörp és a gyógyító akácvirág→ Minek az új?: Boldog disznók→ Még lehet nevezni az Országos Borversenyre→ Rövid az élet: Prekop, Bio Kökény pálinka→ Tepszi.hu: Hamburgerzsemle→ Tovább emelkednek a turisztikai bevételek→ A turizmus más szolgáltatóira is kiterjesztenék az adatközlő rendszert→ Rigmusok: Tavaszi versek, rigmusok:→ In Vino Veritas: Varga, Gyöngyöző Illatos 2016→ 2,0 százalékkal nőtt a vendégforgalom februárban→ Játék: Játssz velünk, az értékes nyereményért, nyerj most egy tizenkétezer forintos Hungary Card Plust és spórolj ezreket! Ezt a Hotelinfo Kft. jóvoltából sorsoljuk ki.→ Turizmus: A Hungary Card bemutatja: Budapest és környéke. Spórolj ezreket, mutatjuk hogyan.→ Nevess 1et: Humor egy oldalon keresztül Hasznos időtöltést és jó szórakozást kívánunk hozzá! Ha tetszett, segítsd a terjesztést és küld tovább ismerőseidnek! Köszönjük! 🙂 Oldalas magazin 2019. májusi szám
Íme a receptek, amelyekkel Marton Adri a Mikulást várja Adri azt mondja, hogy Mikuláskor ismét előtör belőle a gyermeki énje, így izgatottan, és …
Íme, a legjobb bor-étel párosítások karácsonyra Közeledik a karácsony, ideje összeállítani a vendégváró étlapot! A klasszikus ünnepi fogásokhoz leginkább illő …
Gulyásleves, ahogy mi készítjük Gulyásleves, ahogy mi készítjük Hozzávalók (4 személyre): 25 dkg marhalábszár 15 dkg …
Jótékonysági Jazzvacsora lesz Szentendrén Február 17-én, a Levente Alapítvány szervezésében rendhagyó jazz-estre várják az érdeklődőket a Városháza Dísztermébe. …