Főoldal Hírek Ajánló Megjelent az Oldalas magazin 2021. májusi száma!

Megjelent az Oldalas magazin 2021. májusi száma!

3 perc átlagos olvasási idő
0
354
 ehaccp_topbanner3.jpg

Ez <mint ahogyan magazinunk korábbi számai is>, mindenki számára ingyenesen és azonnal elérhető a honlapunkon (www.oldalasmagazin.hu ), vagy közvetlenül a következő linkre kattintással:

A tartalomból:

  • → Objektív: Interjú Dömők Zsolttal, aki a FLYBY Steakhouse kreatív Chéfje, valamint a Chef Zsolesz konyhája csoport tulajdonosa is egyben.
  • → Ők bizony ugyanazok – Asztalos István írása
  • → Nagylátószög: Vajon, miként alakul majd a munkaerőpiac? – erről a témáról kérdeztük szakértőinket
  • → A gluténmentesség igazolása – Tanács Attila írása
  • → Gasztronauta: Gasztronauta-Séfek a Sous-Vide-ról: Darusa Richárd – Csidei Tamás cikke
  • → Chef workshop: Szürkemarha – Séfklub Workshop
  • → Irány belföld
  • →  Séfklub – Éves közgyűlés
  • → Kevesebb bevallás-tervezetet postázott idén a NAV
  • → Vélemény: Így lesz a lehető legkevesebb meglepetés
  • → Szurikáták és újabb tevecsikók születtek  a Szegedi Vadasparkban
  • → Tepszi.hu: Sonkás spárgás rétes
  • → Minek az új?:  Boldog disznók
  • → Rövid az élet: Prekop Bio Kökény Pálinka
  • Tepszi.hu: Spárgakrémes rácsos
  • → Rigmusok: Tavaszköszöntő rigmusok
  • In Vino Veritas: Varga, Gyöngyöző Illatos 2016.
  • → Játék: Játssz velünk, az értékes nyereményért, nyerj most egy tizenkétezer forintos Hungary Card Plust és spórolj ezreket! Ezt a Hotelinfo Kft. jóvoltából sorsoljuk ki.
  • → Turizmus: A Hungary Card bemutatja: Budapest és környéke. Spórolj ezreket, mutatjuk hogyan.
  • → Nevess 1et: Humor egy oldalon keresztül

Hasznos időtöltést és jó szórakozást kívánunk hozzá!

Ha tetszett, segítsd a terjesztést és küld tovább ismerőseidnek! Köszönjük! 🙂

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Ajánló

Cikk ajánló

Magyarország étele 2022: Szürkemarha a középpontban

A magyar szürkemarha húsa lesz a kötelező alapanyag a Magyarország étele 2022 szakácsverse…