Ajánló Megjelent az Oldalas magazin 2021. februári száma! Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2021-02-01 4 perc átlagos olvasási idő 0 238 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Ez <mint ahogyan magazinunk korábbi számai is>, mindenki számára ingyenesen és azonnal elérhető a honlapunkon (www.oldalasmagazin.hu ), vagy közvetlenül a következő linkre kattintással: Oldalas magazin 2021. februári száma >>> A tartalomból: → Objektív: Interjú Dobos Tiborral a Magyarország étele 2020 szakácsverseny egyik győztesével.→ Malac a jégen – Asztalos István írása→ Nagylátószög: Most vajon hitelesen építkezhetünk? – erről a témáról kérdeztük szakértőinket→ Kedves Olvasók, drága kollegáim!- Tanács Attila írása→ Gasztronauta: Desszertek készítése az új konyhatechnológiai eszközök segítségével – Csidei Tamás cikke→ Chef workshop: Indul az év – Séfklub Workshop→ Allergiát válthat ki a tücsökevés→ Magyar Turisztikai Ügynökség: Január 1-jétől él az új típus szerinti besorolás a vendéglátóhelyeknél→ Március 1-jéig meghosszabbodnak a jelenlegi szabályok→ Olaszországban kinyitnak az éttermek, kávézók→ Vélemény: Csak óvatosan a nyitással→ Japánba exportálják a szatmári szilvalekvárt→ Több száz éves szőlőmagokból olvasták ki a franciaországi Champagne borvidék történetét→ Tepszi.hu: Napraforgókrémes ravioli füstölt lazaccal és házi ricotta felhőkkel→ Minek az új?: Kiskunsági Madonnák→ A rostfogyasztás erősíti az immunrendszert→ Rövid az élet: Zsindelyes, Mézes Bodzapálinka→ Tepszi.hu: Medvehagymás kocka – pestoval→ Rigmusok: Tavaszköszöntő rigmusok→ In Vino Veritas: Frikker, Sárgamuskotály 2019→ Játék: Játssz velünk, az értékes nyereményért, nyerj most egy tizenkétezer forintos Hungary Card Plust és spórolj ezreket! Ezt a Hotelinfo Kft. jóvoltából sorsoljuk ki.→ Turizmus: A Hungary Card bemutatja: Budapest és környéke. Spórolj ezreket, mutatjuk hogyan.→ Nevess 1et: Humor egy oldalon keresztül Hasznos időtöltést és jó szórakozást kívánunk hozzá! Ha tetszett, segítsd a terjesztést és küld tovább ismerőseidnek! Köszönjük! 🙂
Íme a receptek, amelyekkel Marton Adri a Mikulást várja Adri azt mondja, hogy Mikuláskor ismét előtör belőle a gyermeki énje, így izgatottan, és …
Íme, a legjobb bor-étel párosítások karácsonyra Közeledik a karácsony, ideje összeállítani a vendégváró étlapot! A klasszikus ünnepi fogásokhoz leginkább illő …
Az aurás migrén növeli a stroke kockázatát Egy kutatás szerint azoknál, akik a migrén során tapasztalják az aurajelenséget, bizonyos mértékben megnő …
Többet fogyasztunk az idei hőségben Megnőtt az üdítők, a sörök és a jégkrémek forgalma a hőség miatt, több fogy …