Ajánló Megjelent az Oldalas magazin 2020. áprilisi száma! Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2020-04-01 4 perc átlagos olvasási idő 0 879 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Ez <mint ahogyan magazinunk korábbi számai is>, mindenki számára ingyenesen és azonnal elérhető a következő linkre kattintással: Oldalas magazin 2020. április >>> https://issuu.com/oldalas/docs/oldalas_magazin_2020_aprilisi_szam A tartalomból: → Objektív: Interjú Boros Gáborral, aki a Hunyadi Lakásbisztró és Kézműves söröző, a Devil’s prézli és a Flyby Steakhouse vezetője.→ Bizony ez beütött! – Asztalos István írása → Nagylátószög: Létszámleépítés. De azonnal? – erről a témáról kérdeztük szakértőinket→ Étrend: Sous-vide – Chef workshop→ Beindulhat még ősz előtt a belföldi turizmus?→ Gasztronauta – Az új konyhatechnológiák és eszközei 10.rész – Vákuum→ Fel kell lépni az élelmiszerek túlárazásával szemben→ Mindenmentes: Kedves kollégák, vezetők és mindenki!→ Szakácsfelvonulás 2020.→ Vélemény: Nincs munkahely, munkavállaló nélkül!→ Tepszi.hu: Kapros “túrós” – glutén és tejmentesen→ Minek az új?: Vadon termő növények a konyhaasztalon→ Csodás Magyarország, azaz a felértékelődő belföldi turizmus→ Rövid az élet: Szamosszegi, Szóló Szőlő Irsai Olivér pálinka→ Tepszi.hu: Medvehagymás burgonya krémleves, garnélával→ Magokat tesztelt a Szupermenta→ Séfklub – Éves közgyűlés→ Százharminc mázsa pontyot telepítettek a Dunába→ Elhalasztják a Bocuse d’Or kontinentális selejtezőit is→ Rigmusok: Locsolóversek→ In Vino Veritas: Lisicza pince, Cserszegi Füszeres 2019→ Játék: Játssz velünk, az értékes nyereményért, nyerj most egy tizenkétezer forintos Hungary Card Plust és spórolj ezreket! Ezt a Hotelinfo Kft. jóvoltából sorsoljuk ki.→ Turizmus: A Hungary Card bemutatja: Visegrád és környéke. Spórolj ezreket, mutatjuk hogyan.→ Nevess 1et: Humor egy oldalon keresztül Hasznos időtöltést és jó szórakozást kívánunk hozzá! Ha tetszett, segítsd a terjesztést és küld tovább ismerőseidnek! Köszönjük! 🙂
Íme a receptek, amelyekkel Marton Adri a Mikulást várja Adri azt mondja, hogy Mikuláskor ismét előtör belőle a gyermeki énje, így izgatottan, és …
Íme, a legjobb bor-étel párosítások karácsonyra Közeledik a karácsony, ideje összeállítani a vendégváró étlapot! A klasszikus ünnepi fogásokhoz leginkább illő …
Sült gomolya, pikáns rukkola salátával Sült gomolya, pikáns rukkola salátával Hozzávalók (4 személyre): 60 dkg gomolyasajt 20 …
Nem mindegy, mennyit alszik, aki asztmás egy új tanulmány szerint Az Allergiás, Asztmás és Immunológiai Megbetegedések Amerikai Kollégiumának (ACAAI) Annals of Allergy, Asthma and …