Ajánló Megjelent az Oldalas magazin 2020. áprilisi száma! Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2020-04-01 4 perc átlagos olvasási idő 0 1,249 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Ez <mint ahogyan magazinunk korábbi számai is>, mindenki számára ingyenesen és azonnal elérhető a következő linkre kattintással: Oldalas magazin 2020. április >>> https://issuu.com/oldalas/docs/oldalas_magazin_2020_aprilisi_szam A tartalomból:→ Objektív: Interjú Boros Gáborral, aki a Hunyadi Lakásbisztró és Kézműves söröző, a Devil’s prézli és a Flyby Steakhouse vezetője.→ Bizony ez beütött! – Asztalos István írása → Nagylátószög: Létszámleépítés. De azonnal? – erről a témáról kérdeztük szakértőinket→ Étrend: Sous-vide – Chef workshop→ Beindulhat még ősz előtt a belföldi turizmus?→ Gasztronauta – Az új konyhatechnológiák és eszközei 10.rész – Vákuum→ Fel kell lépni az élelmiszerek túlárazásával szemben→ Mindenmentes: Kedves kollégák, vezetők és mindenki!→ Szakácsfelvonulás 2020.→ Vélemény: Nincs munkahely, munkavállaló nélkül!→ Tepszi.hu: Kapros “túrós” – glutén és tejmentesen→ Minek az új?: Vadon termő növények a konyhaasztalon→ Csodás Magyarország, azaz a felértékelődő belföldi turizmus→ Rövid az élet: Szamosszegi, Szóló Szőlő Irsai Olivér pálinka→ Tepszi.hu: Medvehagymás burgonya krémleves, garnélával→ Magokat tesztelt a Szupermenta→ Séfklub – Éves közgyűlés→ Százharminc mázsa pontyot telepítettek a Dunába→ Elhalasztják a Bocuse d’Or kontinentális selejtezőit is→ Rigmusok: Locsolóversek→ In Vino Veritas: Lisicza pince, Cserszegi Füszeres 2019→ Játék: Játssz velünk, az értékes nyereményért, nyerj most egy tizenkétezer forintos Hungary Card Plust és spórolj ezreket! Ezt a Hotelinfo Kft. jóvoltából sorsoljuk ki.→ Turizmus: A Hungary Card bemutatja: Visegrád és környéke. Spórolj ezreket, mutatjuk hogyan.→ Nevess 1et: Humor egy oldalon keresztülHasznos időtöltést és jó szórakozást kívánunk hozzá! Ha tetszett, segítsd a terjesztést és küld tovább ismerőseidnek! Köszönjük! 🙂
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Öt dolog, amit nem tudtunk a tudatos táplálkozásról Könnyedén akasztjuk magunkra az egészségtudatos jelzőt, ha naponta salátázunk, kerüljük a gyorsételeket, elfelejtjük a …
Pikáns pulykaragu, párolt rizzsel Pikáns pulykaragu, párolt rizzsel Hozzávalók (4 személyre): 60 dkg pulykamell 5 dkg …