Ajánló Megjelent az Oldalas magazin 2019. márciusi száma! Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2019-03-01 4 perc átlagos olvasási idő 0 1,014 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Ez <mint ahogyan magazinunk korábbi számai is>, mindenki számára ingyenesen és azonnal elérhető a honlapunkon (www.oldalasmagazin.hu ), vagy közvetlenül a következő linkre kattintással: Oldalas magazin 2019. február A tartalomból: → Objektív: Interjú Juhász Ádámmal, aki Hotel Benczúr konyhafőnök helyetteseként tevékenykedik.→ Semmi extra, csak a szakma! – Asztalos István írása→ Nagylátószög: Mit bír el a turizmus? – erről a témáról kérdeztük szakértőinket→ OKÉS Országos Közétkeztetési szakácsverseny 2019: Ők a döntősök!→ Étrend: Mindent a kávézásról – NiKa Cafe – Chef workshop→ Hazai szakácsverseny újra: Magyarország étele 2019. → Gasztronauta – Zöldségek vákuum alatt→ 11,3 százalékkal nőtt az átlagkereset 2018-ban→ Mindenmentes: 2019-ben Körbe főzöm veletek az országot!→ XXI. Séfbál a Hotel benczúrban→ Vélemény: Önmegvalósítsunk, vagy se?→ Tepszi.hu: Medvehagymás tojáskrém→ Minek az új?: A kistermelők→ Áldatlan állapotok egy főzőkonyhán→ Rövid az élet: Schiszler Irsai Olivér pálinka→ Tepszi.hu: Karamellás almás kocka→ Szeretnénk több növényi alapú ételt enni!→ Idővel mindenkivel tegeződni fogunk?→ Rigmusok: Tavaszi versek, rigmusok:→ In Vino Veritas: Dániel Pince Bleu 2009→ Játék: Játssz velünk, az értékes nyereményért, nyerj most egy tizenkétezer forintos Hungary Card Plust és spórolj ezreket! Ezt a Hotelinfo Kft. jóvoltából sorsoljuk ki.→ Turizmus: A Hungary Card bemutatja: Hatvan és környéke. Spórolj ezreket, mutatjuk hogyan.→ Nevess 1et: Humor egy oldalon keresztül Hasznos időtöltést és jó szórakozást kívánunk hozzá! Ha tetszett, segítsd a terjesztést és küld tovább ismerőseidnek! Köszönjük! 🙂 Oldalas magazin 2019. március Saját kriptovalutát indított egy osztrák szendvicsező Íme, a megoldás az átverős táboroztatók ellen! Imádjuk, de mennyire ismerjük? Meghökkentő statisztikák a baconről Újabb világsiker: neves francia lapba került be a magyar cukrász desszertje 2022-ben a Huncut szilva herceg lett Magyarország Tortája
Upfield – Nyári receptinspiráció A nyári szezon beindultával szeretnénk nektek egy kis receptinspirációval kedveskedni az Upfield Professional jóvoltából. …
Íme a receptek, amelyekkel Marton Adri a Mikulást várja Adri azt mondja, hogy Mikuláskor ismét előtör belőle a gyermeki énje, így izgatottan, és …
Megdöbbent a Turisztikai Ügynökség vezetője Döbbenetesnek nevezte a turizmus márciusi növekedését Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) vezérigazgatója, …
Varázskemence napja harmadszor „Elhozzuk a fesztivált” címmel jótékonysági gasztronómiai eseményére készülnek a Gyengénlátók Általános Iskolában, Budapesten. Az intézmény …