Főoldal Hírek Ajánló Megjelent az Oldalas magazin 2019. márciusi száma!

Megjelent az Oldalas magazin 2019. márciusi száma!

4 perc átlagos olvasási idő
0
1,230
 ehaccp_topbanner3.jpg

Ez <mint ahogyan magazinunk korábbi számai is>, mindenki számára ingyenesen és azonnal elérhető a honlapunkon (www.oldalasmagazin.hu ), vagy közvetlenül a következő linkre kattintással:

A tartalomból:

  • → Objektív: Interjú Juhász Ádámmal, aki Hotel Benczúr konyhafőnök helyetteseként tevékenykedik.
  • → Semmi extra, csak a szakma! – Asztalos István írása
  • → Nagylátószög: Mit bír el a turizmus? – erről a témáról kérdeztük szakértőinket
  • → OKÉS Országos Közétkeztetési szakácsverseny 2019: Ők a döntősök!
  • → Étrend: Mindent a kávézásról – NiKa Cafe – Chef workshop
  • → Hazai szakácsverseny újra: Magyarország étele 2019.
  • → Gasztronauta – Zöldségek vákuum alatt
  • → 11,3 százalékkal nőtt az átlagkereset 2018-ban
  • → Mindenmentes: 2019-ben Körbe főzöm veletek az országot!
  • → XXI. Séfbál a Hotel benczúrban
  • → Vélemény: Önmegvalósítsunk, vagy se?
  • Tepszi.hu: Medvehagymás tojáskrém
  • → Minek az új?:  A kistermelők
  • → Áldatlan állapotok egy főzőkonyhán
  • → Rövid az élet: Schiszler Irsai Olivér pálinka
  • Tepszi.hu: Karamellás almás kocka
  • → Szeretnénk több növényi alapú ételt enni!
  • Idővel mindenkivel tegeződni fogunk?
  • → Rigmusok: Tavaszi versek, rigmusok:
  • → In Vino Veritas: Dániel Pince Bleu 2009
  • → Játék: Játssz velünk, az értékes nyereményért, nyerj most egy tizenkétezer forintos Hungary Card Plust és spórolj ezreket! Ezt a Hotelinfo Kft. jóvoltából sorsoljuk ki.
  • → Turizmus: A Hungary Card bemutatja: Hatvan és környéke. Spórolj ezreket, mutatjuk hogyan.
  • → Nevess 1et: Humor egy oldalon keresztül

Hasznos időtöltést és jó szórakozást kívánunk hozzá!

Ha tetszett, segítsd a terjesztést és küld tovább ismerőseidnek! Köszönjük! 🙂

Oldalas magazin 2019. március
Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Ajánló

Cikk ajánló

Magyarország étele 2025 középdöntő: a gasztronómiánk kulturális örökségünk

A gasztronómia kulturális örökségünk, melyet kötelességünk megőrizni, majd átadni azt a jö…