Ajánló Megjelent az Oldalas magazin 2019. januári száma! Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2019-01-01 4 perc átlagos olvasási idő 1 1,375 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Ez <mint ahogyan magazinunk korábbi számai is>, mindenki számára ingyenesen és azonnal elérhető a honlapunkon (www.oldalasmagazin.hu ), vagy közvetlenül a következő linkre kattintással: A tartalomból:→ Objektív: Interjú Gráf Attilával, aki a Hotle Benczúr vendéglátásigazgatójaként tevékenykedik.→ Nem minden az óraszám- Asztalos István írása→ Nagylátószög: Mit vártok a 2019-es évtől? – erről a témáról kérdeztük szakértőinket→ Három Michelin-csillagos éttermét alakítja hamburgerezővé Dani García spanyol séf→ Étrend: Mindent a tejfeldolgozásról – Naszálytej – Chef workshop→ Dupla szakácsverseny újra: Magyarország étele 2019. és OKÉS→ Gasztronauta – A tökéletes újévi csülök receptje→ Mindenmentes: Allergénmentes boldog újesztendőt kívánok!→ Vélemény: Hogy mit kívánok 2019-re?→ Tepszi.hu: Vöröslencse curry spenóttal→ Minek az új?: Az őshonos mangalica→ Rövid az élet: Villányi Olaszrizling pálinka→ Tepszi.hu: Lencsefasírt→ Új konferenciát jelentett be a NAK → A ritka skót viszkik nagy része hamis→ Rigmusok: Újévi rigmusok→ In Vino Veritas: Tűzkő pince, Kékfrankos Rosé 2014.→ Játék: Játssz velünk, az értékes nyereményért, nyerj most egy tizenkétezer forintos Hungary Card Plust és spórolj ezreket! Ezt a Hotelinfo Kft. jóvoltából sorsoljuk ki.→ Turizmus: A Hungary Card bemutatja: Hatvan és környéke. Spórolj ezreket, mutatjuk hogyan.→ Nevess 1et: Humor egy oldalon keresztülHasznos időtöltést és jó szórakozást kívánunk hozzá! Ha tetszett, segítsd a terjesztést és küld tovább ismerőseidnek! Köszönjük! 🙂Oldalas magazin 2019. januárMennyei újdonság: Megnyílik a Kürtős Fondülde a 11. Kürtőskalács Fesztiválon Chaine Ifjúsági Szakács Világbajnokság Ilyen még nem volt: szürkemarha érkezik a bor városába, Villányba Kulturális programokkal kell kiszakítani a modern kor emberét a virtuális világból A gasztronómia áll a Múzeumok Őszi Fesztiváljának középpontjában
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Kihirdették a Magyar Sommelier Szövetség 2016-os díjazottait Kovács Nimród bortermelő, Tálos Attila borkereskedő, Bíró Lajos séf, Mészáros Gabriella borakadémikus, …
Koncertek, összművészeti események és széles gasztrokínálat a Pécsi Napokon A Wellhello, a Honeybeast és a Brains koncertjein vehetnek részt és – egyebek mellett …