Főoldal Hírek Ajánló Megjelent az Oldalas magazin 2019. januári száma!

Megjelent az Oldalas magazin 2019. januári száma!

3 perc átlagos olvasási idő
1
511
 ehaccp_topbanner3.jpg

Ez <mint ahogyan magazinunk korábbi számai is>, mindenki számára ingyenesen és azonnal elérhető a honlapunkon (www.oldalasmagazin.hu ), vagy közvetlenül a következő linkre kattintással:

A tartalomból:

  • → Objektív: Interjú Gráf Attilával, aki a Hotle Benczúr vendéglátásigazgatójaként tevékenykedik.
  • → Nem minden az óraszám- Asztalos István írása
  • → Nagylátószög: Mit vártok a 2019-es évtől? – erről a témáról kérdeztük szakértőinket
  • → Három Michelin-csillagos éttermét alakítja hamburgerezővé Dani García spanyol séf
  • → Étrend: Mindent a tejfeldolgozásról – Naszálytej – Chef workshop
  • → Dupla szakácsverseny újra: Magyarország étele 2019. és OKÉS
  • → Gasztronauta – A tökéletes újévi csülök receptje
  • → Mindenmentes: Allergénmentes boldog újesztendőt kívánok!
  • → Vélemény: Hogy mit kívánok 2019-re?
  • → Tepszi.hu: Vöröslencse curry spenóttal
  • → Minek az új?:  Az őshonos mangalica
  • → Rövid az élet: Villányi Olaszrizling pálinka
  • Tepszi.hu: Lencsefasírt
  • → Új konferenciát jelentett be a NAK
  • → A ritka skót viszkik nagy része hamis
  • → Rigmusok: Újévi rigmusok
  • → In Vino Veritas: Tűzkő pince, Kékfrankos Rosé 2014.
  • → Játék: Játssz velünk, az értékes nyereményért, nyerj most egy tizenkétezer forintos Hungary Card Plust és spórolj ezreket! Ezt a Hotelinfo Kft. jóvoltából sorsoljuk ki.
  • → Turizmus: A Hungary Card bemutatja: Hatvan és környéke. Spórolj ezreket, mutatjuk hogyan.
  • → Nevess 1et: Humor egy oldalon keresztül

Hasznos időtöltést és jó szórakozást kívánunk hozzá!

Ha tetszett, segítsd a terjesztést és küld tovább ismerőseidnek! Köszönjük! 🙂

Oldalas magazin 2019. január




						
						
					
Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Ajánló

Cikk ajánló

Hogyan lesz egy fiatalból művész?

A tehetség adott, de egy művész kibontakozásához nagyon sok ismeret és tanulási folyamat s…