Ajánló Megjelent az Oldalas magazin 2018. novemberi száma! Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2018-11-01 3 perc átlagos olvasási idő 0 1,495 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Megjelent az Oldalas magazin 2018. novemberi száma! Ez <mint ahogyan magazinunk korábbi számai is>, mindenki számára ingyenesen és azonnal elérhető a honlapunkon (www.oldalasmagazin.hu ), vagy közvetlenül a következő linkre kattintással: Oldalas magazin 2018. novemberi szám >>> A tartalomból: → Objektív: Interjú Herédi Péter Róberttel, aki a Városligetben működő Nyereg étterem chefje → A szakmaiság ne kopjon ki teljesen – Asztalos István írása → Nagylátószög: Vajon változott a táplálékérzékenységgel szembeni hozzáállásunk? – erről a témáról kérdeztük szakértőinket → Kevés mézet fogyasztunk → Étrend: Bonduell-el a zöldségek többre képesek – Chef workshop → Gasztronauta – A tökéletes tarja → Mindenmentes: Táplálkozás egészségesen, tudatosan! → Vélemény: Méltósággal megöregedni → Jegyzet: A helyi élelmiszereket népszerűsítették országszerte → Tepszi.hu: Csárdás zserbó → Minek az új?: A megtartó hagyomány → Rövid az élet: Békési Prémium, Szőlő pálinka → Tepszi.hu: Vegán “túrós” palacsinta → Vásárolunk…címmel nyílik meg az MKVM új kiállítása → Rigmusok: Őszi rigmusok → In Vino Veritas: Szeleshát, Oroszlán 2009. → Játék: Játssz velünk, az értékes nyereményért, nyerj most egy tizenkétezer forintos Hungary Card Plust és spórolj ezreket! Ezt a Hotelinfo Kft. jóvoltából sorsoljuk ki. → Turizmus: A Hungary Card bemutatja: Szeged és környéke. Spórolj ezreket, mutatjuk hogyan. → Nevess 1et: Humor egy oldalon keresztül Hasznos időtöltést és jó szórakozást kívánunk hozzá! Ha tetszett, segítsd a terjesztést és küld tovább ismerőseidnek! Köszönjük! 🙂
Íme a receptek, amelyekkel Marton Adri a Mikulást várja Adri azt mondja, hogy Mikuláskor ismét előtör belőle a gyermeki énje, így izgatottan, és …
Íme, a legjobb bor-étel párosítások karácsonyra Közeledik a karácsony, ideje összeállítani a vendégváró étlapot! A klasszikus ünnepi fogásokhoz leginkább illő …
Hogyan készüljünk a Kékszalagra? 10+1 tanács keveset versenyzőknek Hogyan készüljünk a Kékszalagra? 10+1 tanács keveset versenyzőknek A Kékszalag a balatoni vitorlázók …
Ha leégett, egyen sok olajos halat! Ha leégett, egyen sok olajos halat! Aki nyáron kimegy a strandra, kerülje az …