Átólzéig VIII. Országos Étterem Hét – március 16-22. Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2015-02-26 5 perc átlagos olvasási idő 0 1,749 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr VIII. Országos Étterem Hét – március 16-22. Idén tavasszal ismét több mint száz felső- és középkategóriás étterem konyháját ismerhetik meg az érdeklődők a VIII. Országos Étterem Héten, március 16. és 22. között. Aki előzetesen asztalt foglal a www.etteremhet.hu weboldalon, minőségi, háromfogásos ebéd- vagy vacsoramenüt fogyaszthat 3,300.– forinttól kezdődő áron, szabadon választva a résztvevő éttermek közül. A DiningCity nemzetközi étteremajánló márciusban már nyolcadszor szervezi meg a Magyarországon egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Országos Étterem Hetet. A programban ezúttal is jó néhány olyan étterem vesz részt, amely szerepel „Az 50 legjobb magyar étterem” listáján. A minőségi vendéglátás szellemében az Étterem Hétre kialakított szabad helyek száma az egyes éttermekben limitált, de aki igyekszik az asztalfoglalással, az akár Michelin ajánlással rendelkező étteremben (pl.: Rickshaw Étterem – Corinthia Hotel Budapest) is elfogyaszthatja a kedvező árú ebéd- vagy vacsoramenüjét. Az Országos Étterem Hét jó alkalom arra, hogy bárki megismerhesse a magyar vendéglátás legmagasabb szintjeit. A programban résztvevő kiváló éttermek az étlapjuk legjavát kínálják vendégeiknek: általában 3-4 féle előételből, főételből és desszertből választhatnak az ízek kedvelői. A sokak által megszeretett rendezvény keretében a legutóbbi alkalommal, tavaly ősszel már 23.000-en látogattak el a résztvevő éttermek egyikébe. Sőt, megugrott azoknak a száma is, akik az egy hetes program lehetőségét kihasználva több éttermet is kipróbáltak. A 2015. tavaszi Étterem Hét újdonsága: a vendégek részéről régóta nagy igény van arra, hogy a legdrágább, csúcskategóriájú alapanyagokkal dolgozó éttermek kiemelt minőségű menüt kínáljanak. Ez most megvalósul: az ún. Prémium menük ára: 4,900.− forint lesz. A programban résztvevő éttermek kb. 20 százaléka kínál majd Prémium menüt, a többi étterem továbbra is a 3,300.− forintos kategóriában indul. Az Országos Étterem Hétre személyesen vagy telefonon NEM lehet asztalt foglalni a résztvevő éttermekben – erre a célra a rendszer csak az online foglalásokat regisztrálja a www.etteremhet.hu weboldalon. A vendégek az asztalfoglalás elküldése után azonnali visszaigazolást kapnak e-mailben a foglalás sikerességéről.
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Népszerű úticél Magyarország Népszerű úticél Magyarország A nemzetközi turizmusban legjelentősebb európai úti célok közül Magyarországon regisztrálták …
Portré: Várhelyi Miklós Ebben a hónapban egy sokat látott Venesz-díjas mesterszakácsot, szakoktatót mutatunk be nektek. Ő az, …