Ajánló Megjelent az Oldalas magazin 2018. márciusi száma! Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2018-03-01 3 perc átlagos olvasási idő 0 1,376 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Ez <mint ahogyan magazinunk korábbi számai is>, mindenki számára ingyenesen és azonnal elérhető a honlapunkon (www.oldalasmagazin.hu ), vagy közvetlenül a következő linkre kattintással: Oldalas magazin 2018. márciusi szám >>> A tartalomból: → Objektív: Interjú Endrédi Zsolttal, aki az art’otel konyhafőnöke → Elszomorít a szakma állapota! – Asztalos István írása → Nagylátószög: Jót tesznek-e a vendéglátásnak a lakáséttermek? – erről kérdeztük szakértőinket → Dr. Váradi Éva, Coach: Mi lehet még az oka a kiégésnek az elismerés hiányán túl? → Chefs.hu: Nyerj szakácskabátot! → Étrend: „Beszürkülés” – Chef Workshop → Gasztronauta: Tévhitek vákuum alatt → Előzetes – „Magyarország étele 2018” szakácsverseny → Vélemény: Amit jó látni! → XX. Séfbál – Hotel Benczúr: A Séfek igazi ünnepe! → Jegyzet: VII. „OKÉS” Közétkeztetési szakácsverseny → Tepszi.hu: Bazsalikomos kelbimbó → Minek az új?: Metszési tanácsok → Rövid az élet: Gusto, Birs pálinka → Tepszi.hu: Csicseri Curry → Posta: A pszichiátria jogsértéseit vizsgálják → Rigmusok: Tavaszköszöntő versek, mondókák → In Vino Veritas: Janus, Bordó 2008 → Játék: Játssz velünk, az értékes nyereményért, nyerj most egy tizenkét ezer forintos Hungary Card Plust és spórolj ezreket! Ezt a Hotelinfo Kft. jóvoltából sorsoljuk ki. → Turizmus: A Hungary Card bemutatja: Hatvan és környéke. Spórolj ezreket, mutatjuk hogyan. → Nevess 1et: Humor egy oldalon keresztül Hasznos időtöltést és jó szórakozást kívánunk hozzá! Ha tetszett, segítsd a terjesztést és küld tovább ismerőseidnek! Köszönjük! 🙂
Az egészség a tudatos táplálkozással kezdődik: a CEOSZ Ízműves élménykonyhája nem csak a diabétesszel élőket várja
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Portré: Kis Zoltán “Döme” Portré: Kis Zoltán “Döme” Az Oldalas magazin talán az egyetlen olyan szakmai lap, mely …
Nem csinálnak mást, csak fejlődnek – Egy leszerelt ipari konyhából indult el a ma már luxuscsomagolásokat gyártó családi vállalkozás …