Ajánló Megjelent az Oldalas magazin 2018. decemberi száma! Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2018-12-01 3 perc átlagos olvasási idő 0 1,137 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Ez <mint ahogyan magazinunk korábbi számai is>, mindenki számára ingyenesen és azonnal elérhető a honlapunkon (www.oldalasmagazin.hu ), vagy közvetlenül a következő linkre kattintással: Oldalas magazin 2018. decemberi szám >>> A tartalomból: → Objektív: Interjú Gyimesi Tamással, aki egy roppant jókedélyű, sokat látott gyakorló szakember. → Valami elindult – Asztalos István írása → Nagylátószög: Vajon mi számít jó rendezvénynek? – erről a témáról kérdeztük szakértőinket → Magyarország étele 2019. → Étrend: A Handlétól a Grand Caféig – Chef workshop → Gasztronauta – Karácsonyi receptek → Mindenmentes: Allergénekkel is lehet élni → Vélemény: Reálisan gondolkodni → Jegyzet: XXI. Séfbál → Tepszi.hu: Cseréptálban sült karácsonyi kalács → Minek az új?: Az élelem fogyasztásának éves szokásai → Rövid az élet: Bestillo, Erdei meggy pálinka → Tepszi.hu: Répás süti – Paleo → Kezdődik a 129. országos énekesmadár-etetési szezon → Rigmusok: Téli versek, rigmusok → In Vino Veritas: Kékhegy, Andesit 2016. → Játék: Játssz velünk, az értékes nyereményért, nyerj most egy tizenkétezer forintos Hungary Card Plust és spórolj ezreket! Ezt a Hotelinfo Kft. jóvoltából sorsoljuk ki. → Turizmus: A Hungary Card bemutatja: Pécs és környéke. Spórolj ezreket, mutatjuk hogyan. → Nevess 1et: Humor egy oldalon keresztül Hasznos időtöltést és jó szórakozást kívánunk hozzá! Ha tetszett, segítsd a terjesztést és küld tovább ismerőseidnek! Köszönjük! 🙂
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Upfield – Nyári receptinspiráció A nyári szezon beindultával szeretnénk nektek egy kis receptinspirációval kedveskedni az Upfield Professional jóvoltából. …
17 főzde képviselte hazánkat a Destillatán Az ausztriai Destillatán, Közép-Európa legnagyobb párlatversenyén a magyar nemzeti győztes az Agárdi Pálinkafőzde lett …
Budapestre érkezik a világ tizedik legjobb étterme A hazai vidék legízesebb réteseitől a világ 10. legjobb étterméig idén is mindenből a …