Főoldal Hírek Ajánló Megjelent az Oldalas magazin 2017. áprilisi száma!

Megjelent az Oldalas magazin 2017. áprilisi száma!

4 perc átlagos olvasási idő
0
1,945
 ehaccp_topbanner3.jpg

Ez <mint ahogyan magazinunk korábbi számai is>, mindenki számára ingyenesen és azonnal elérhető a honlapunkon (www.oldalasmagazin.hu ), vagy közvetlenül a következő linkre kattintással:

Oldalas magazin 2017. áprilisi szám (Kattints)

 

A tartalomból:

  • → Objektív: Interjú Csapody Balázzsal, aki az Kistücsök étterem tulajdonosával és a Pannon Gasztronómiai Akadémi elnöke
  • → Migránsokat minden étterembe! – Asztalos István írása
  • → Nagylátószög: A szakszerű éttermi kritika? – erről a témáról kérdeztük szakértőinket
  • → Programajánló: I. szakmai nap és Kezünkben a jövő! konferencia
  • → Chefs.hu: Nyerj szakácskabátot!
  • → Étrend: Túl az ötvenen
  • → Vendéglátás Menedzsment: Just do it!
  • → Gasztronauta – Séfek a Sous Vide-ról: Nyúzó Imre, a nemrég megnyílt Kálvin Gastro Bistro Chefje.
  • → Vélemény: Nem számít a szakácsok személye
  • → Tepszi.hu: NoCarb császármorzsa
  • → Minek az új?:  A rebarbara
  • → Rövid az élet: Bestillo Cigánymeggy pálinka
  • → Chef a családban: Házi tagliatelle füstölt hússal és laska gombával
  • → Rigmusok: Naphívogatók
  • → In Vino Veritas: Tringa, Rosé 2016
  • → Játék: Játssz velünk, az értékes nyereményért, nyerj most egy tizenkét ezer forintos Hungary Card Plust és spórolj ezreket! Ezt a Hotelinfo Kft. jóvoltából sorsoljuk ki.
  • → Turizmus: A Hungary Card bemutatja: Visegrád és térsége. Spórolj ezreket, mutatjuk hogyan.
  • → Nevess 1et: Humor egy oldalon keresztül

 

Hasznos időtöltést és jó szórakozást kívánunk hozzá!

 

Ha tetszett, segítsd a terjesztést és küld tovább ismerőseidnek! Köszönjük! 🙂

 

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Ajánló

Cikk ajánló

Magyarország étele 2025 középdöntő: a gasztronómiánk kulturális örökségünk

A gasztronómia kulturális örökségünk, melyet kötelességünk megőrizni, majd átadni azt a jö…