Főoldal Hírek Ajánló Lacipecsenye Kurucz módra

Lacipecsenye Kurucz módra

5 perc átlagos olvasási idő
0
2,430
 ehaccp_topbanner3.jpg

2016. december 8-án nyitott meg a Klauzál téri piac emeletén, a Kurucz Hentes és Lacipecsenye üzlethálózat első budapesti referenciaüzlete.

Kuruczéknak immáron ez a második üzlete, ugyanis az elsőt, Debrecenben, augusztus 20-a óta sikerrel működtetik. A budapesti üzlet célja, a Kurucz Agro Kft. filozófiájával megtermelt alapanyagok piacának bővítése, egyben a tudatos fogyasztók számának növelése.

Kurucz Ferenc elmondása szerint elsősorban állattenyésztéssel és takarmányozással foglalkoznak, kizárólag a saját tenyésztésű sertésállományuk feldolgozásából előállított termékeiket kínálják. Rövid ellátási láncban állítják azokat elő, amelyek életútja így garantáltan nyomon követhető, melyhez a saját vágóhíd és az értékesítési lánc egyik elemeként megnyitott budapesti üzlet elengedhetetlen és szükséges volt.

 

 

Magyarra fordítva ez anyit jelent, hogy a cég üzletpolitikája szerint a sertés, marha, és birkahúsok, a saját farmról, saját takarmánnyal nevelt állatokból, és ugyanazon cégen belül kerülnek a piacra, ráadásul így a legutolsó pillanatig tisztában vannak azzal, hogy az adott hús, honnan, melyik állatból származik. Ezzel egyedülálló a kínálatuk. (Bár több hasonló filozófia szerint működő konkurenciával kellene számolniuk! – a szerk.)

A piac felújítását követően, a frissen megnyitott üzlettel úttörők kívánnak lenni, mely alapján a jövőben hasonlóan pezsgő közösségi teret kívánnak megcélozni, kialakítani, mint ami a Hold utcai csarnokban található.

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Ajánló

Cikk ajánló

Év Fagylaltja verseny 2024

A Magyar Cukrász Ipartestület 2024-ben is megrendezte a nagy népszerűségnek örvendő Év Fag…