Átólzéig Receptek Kevert, joghurtos saláta, faszénen sült csirkemell kockákkal Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2015-03-26 2 perc átlagos olvasási idő 0 1,900 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Kevert, joghurtos saláta, faszénen sült csirkemell kockákkal Hozzávalók (4 személyre): 40 dkg csirkemell 5 dkg fokhagyma 0,5 dl étolaj 1 dkg só. 2 db kaliforniai, vagy kápia paprika 4 db paradicsom 1 db uborka 4 db lilahagyma 3 dl joghurt 1 kanál mustár 1 citrom leve 1 csokor petrezselyem Frissen őrölt bors A csirkemellet felszeleteljük, majd megütögetjük, sózzuk, borsozzuk, és zúzott fokhagymával bedörzsőljük. Majd sütésig hhűtőben pihentetjük. Közben a saláta alapanyagait összevágjuk, és egy nagy tálban összekeverjük. Közben a mustárból, joghurtból, és a citrom levéből mártást készítünk, melyet összeforgatunk az összevágott salátával. Ízesítjük sóval, borssal, és szükség esetén plusz citromlével meglocsoljuk. Így egy könnyed tavaszi salátát készítettünk, amely megfelel a mindennapok elvárásainak, azaz könnyen beszerezhető alapanyagokból áll, gyorsan elkészíthető, viszont kellően tápláló ahhoz, hogy átvészeljük vele az étkezések közötti időt. Jó étvágyat kívánunk! A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4. www.nagyfatal.hu
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Figyelem, már februárban elkezdődik a nagy táborvadászat! A nyári szünet tervezése idén korábban kezdődik, mint valaha! A Táborfigyelő friss kutatása szerint …
Újra felméri az élelmiszerfogyasztási szokásokat a Nébih Változtak-e az elmúlt egy évben az élelmiszervásárlási és élelmiszerfogyasztási szokásaink? Miként befolyásolja az elhúzódó …