Átólzéig Sárgabarackkrémes süti Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2015-03-26 2 perc átlagos olvasási idő 0 1,025 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Sárgabarackkrémes süti Hozzávalók: A tésztához : 8 tojás, 4 evőkanál mandula liszt (darált mandula), 4 evőkanál nyílgyökérliszt, 4 csapott evőkanál diawelness cukorhelyettesítő, 1 kávéskanál szódabikarbóna. A krémhez: 2,5 dl cukormentes tejszínhab 2 csapott evőkanál cukorhelyettesítő, 1 üveg cukormentes sárgabarack befőtt, 1 tasak étkezési zselatin. Elkészítés: A tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjét kemény habbá felverjük, a sárgáját a cukorral kikeverjük és a többi száraz hozzávalóval összevegyítjük. 180 fokon, zsírpapíron 18-20 perc alatt megsütjük (tűpróba). A sárgabarack befőttet felmelegítjük, és hozzá adunk 1 tasak étkezési zselatint, amivel forrásig felfőzzük, majd kihűtjük. A tejszínt cukorral felverjük, a kihűlt sárgabarackot hozzákeverjük a habhoz. A hideg piskótát kettévágjuk és megtöltjük a krémmel, majd a tetejére is teszünk. Ezek után hűtőben, pár órát pihentetjük. Jó étvágyat! Könnyű, finom és alakbarát!
Íme a receptek, amelyekkel Marton Adri a Mikulást várja Adri azt mondja, hogy Mikuláskor ismét előtör belőle a gyermeki énje, így izgatottan, és …
Íme, a legjobb bor-étel párosítások karácsonyra Közeledik a karácsony, ideje összeállítani a vendégváró étlapot! A klasszikus ünnepi fogásokhoz leginkább illő …
A tej és a tojás okoz leggyakrabban panaszokat A tehéntej, a tojásfehérje és a búza a leggyakoribb alapanyagok, amelyek ételintolerancia miatti panaszokat …
Culinary World Cup 2014 – Teljes a dicsőségtabló Update: 2014.11.27. 20:12 Az 5. és egyben utolsó nap egyéni eredményeivel teljes a …