Átólzéig Sárgabarackkrémes süti Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2015-03-26 2 perc átlagos olvasási idő 0 1,369 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Sárgabarackkrémes süti Hozzávalók: A tésztához : 8 tojás, 4 evőkanál mandula liszt (darált mandula), 4 evőkanál nyílgyökérliszt, 4 csapott evőkanál diawelness cukorhelyettesítő, 1 kávéskanál szódabikarbóna. A krémhez: 2,5 dl cukormentes tejszínhab 2 csapott evőkanál cukorhelyettesítő, 1 üveg cukormentes sárgabarack befőtt, 1 tasak étkezési zselatin. Elkészítés: A tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjét kemény habbá felverjük, a sárgáját a cukorral kikeverjük és a többi száraz hozzávalóval összevegyítjük. 180 fokon, zsírpapíron 18-20 perc alatt megsütjük (tűpróba). A sárgabarack befőttet felmelegítjük, és hozzá adunk 1 tasak étkezési zselatint, amivel forrásig felfőzzük, majd kihűtjük. A tejszínt cukorral felverjük, a kihűlt sárgabarackot hozzákeverjük a habhoz. A hideg piskótát kettévágjuk és megtöltjük a krémmel, majd a tetejére is teszünk. Ezek után hűtőben, pár órát pihentetjük. Jó étvágyat! Könnyű, finom és alakbarát!
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Íme, a megoldás az átverős táboroztatók ellen! Reakció a FEOSZ 2022. augusztus 8-án kiadott „Átverik a családokat egyes táboroztatók” című közleményére.A …
A „Nagykunsági birspálinka” is uniós oltalomban részesült A májusban bejegyzett „Nagykunsági szilvapálinka” és a „Nagykun rizs” után a „Nagykunsági birspálinka” is …