Átólzéig Kéksajtos, joghurtos kevert saláta Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2015-06-12 2 perc átlagos olvasási idő 0 4,428 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Kéksajtos, joghurtos kevert saláta Hozzávalók (4 személyre): 30 dkg bacon 2 db citrom 2 db sárgarépa 4 db lila hagyma 1 marék koriander 2 db lime 4 db paradicsom 1 köteg petrezselyemzöld 20 dkg roqfort sajt 2 dl joghurt 3 evőkanál méz 0,01 kg feketebors (őrölt), 2 g só. A bacont roston, vasalva megsütjük. Hagyjuk kihűlni, majd felvágjuk. Közben elkészítjük a köretet, mely adott esetben salátából a zöldségekből készül. Ezeket megtisztítjuk, majd ujjnyi szeletekre vágjuk. Adunk hozzá szeletekre vágott lilahagymát, lime-ot, és apróra vágott petrezselyemzöldet. A roqfortos, korianderes, joghurtos saláta dresszinggel meglocsolva egy tányérra, vagy üvegpohárba teszünk. Majd ráhalmozzuk a sült bacont. Így egy egyszerű ételt készítettünk, mely rövid idő alatt elkészíthető és kimondottan finom salátának számít. Kóstolják csak meg! Jó étvágyat kívánunk! A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4. www.nagyfatal.hu
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
A horgászturizmus az egész ország szempontjából fontos A horgászturizmus az egész ország szempontjából fontos A Tisza-tó Magyarország vezető ökoturisztikai célpontja, …
Információs bankot hoznának létre a hagymatermelők Még kis mennyiségben kapható áttelelő vöröshagyma, a tavaszi, korai vetésű betakarítása pedig augusztus második …