Átólzéig Kéksajtos, joghurtos kevert saláta Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2015-06-12 2 perc átlagos olvasási idő 0 3,738 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Kéksajtos, joghurtos kevert saláta Hozzávalók (4 személyre): 30 dkg bacon 2 db citrom 2 db sárgarépa 4 db lila hagyma 1 marék koriander 2 db lime 4 db paradicsom 1 köteg petrezselyemzöld 20 dkg roqfort sajt 2 dl joghurt 3 evőkanál méz 0,01 kg feketebors (őrölt), 2 g só. A bacont roston, vasalva megsütjük. Hagyjuk kihűlni, majd felvágjuk. Közben elkészítjük a köretet, mely adott esetben salátából a zöldségekből készül. Ezeket megtisztítjuk, majd ujjnyi szeletekre vágjuk. Adunk hozzá szeletekre vágott lilahagymát, lime-ot, és apróra vágott petrezselyemzöldet. A roqfortos, korianderes, joghurtos saláta dresszinggel meglocsolva egy tányérra, vagy üvegpohárba teszünk. Majd ráhalmozzuk a sült bacont. Így egy egyszerű ételt készítettünk, mely rövid idő alatt elkészíthető és kimondottan finom salátának számít. Kóstolják csak meg! Jó étvágyat kívánunk! A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4. www.nagyfatal.hu
Íme a receptek, amelyekkel Marton Adri a Mikulást várja Adri azt mondja, hogy Mikuláskor ismét előtör belőle a gyermeki énje, így izgatottan, és …
Íme, a legjobb bor-étel párosítások karácsonyra Közeledik a karácsony, ideje összeállítani a vendégváró étlapot! A klasszikus ünnepi fogásokhoz leginkább illő …
Megjelent az Oldalas magazin 2020. januári száma Megjelent az Oldalas magazin 2020. januári száma! Ez <mint ahogyan magazinunk korábbi számai is>, …
Megvan a borkészítés Szent Grálja? Megvan a borkészítés Szent Grálja? / A magyar rozé lehet a hiányzó láncszem a …