Főoldal Hírek Életmód Játszva tanították a gyerekeket Zuglóban

Játszva tanították a gyerekeket Zuglóban

2 perc átlagos olvasási idő
0
1,274
 ehaccp_topbanner3.jpg

Sorversenyeken, rövid előadásokon keresztül ismerkedhettek az egészséges életmóddal a gyerekek a Zuglói Sport és Rendezvényszervező Nonprofit Kft. táborában augusztus 18-án.

Az egész napos programot a Budapest Főváros Kormányhivatala XIV. Kerületi Hivatal Népegészségügyi Osztályának munkatársai szervezték. Közegészségügyi, járványügyi felügyelők magyarázták el a 6-12 éves gyerekeknek, hogyan táplálkozhatnak egészségesen, és miért kell kezet mosni.

„A helytelen táplálkozás, a rossz kézhigiéné sok bajt okozhat. Úgy állítottuk össze a programokat, hogy a gyerekek játszva tanuljanak. Egészségfejlesztési munkánk keretein belül szívesen foglalkozunk gyerekekkel, és nagyon örülünk, hogy a munkatársaink is csatlakoztak hozzánk” – mondta Pekola-Molnár Nikolett és Gulyás Noémi. A közegészségügyi, járványügyi felügyelők úgy tervezik, hagyományt teremtenek a programból.

A Zuglói Sport és Rendezvényszervező Nonprofit Kft. táboraiban az élmény- és játékpedagógiára épülő nevelő munkát részesítik előnyben, ezért különösen örültek a kezdeményezésnek. „Eddig hivatalos kapcsolatunk volt, nagyon jó, hogy a gyerekek oktatásában is együtt tudunk dolgozni” – hangsúlyozta a rendezvényen Csaniga Andrea, a rendezvény szervezője, a táboroztatási vezetője.

Oph/pixabay

Summary
0 %
Felhasználói értékelés : 0 (0 Szavazat)
Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Életmód

Cikk ajánló

Év Fagylaltja verseny 2024

A Magyar Cukrász Ipartestület 2024-ben is megrendezte a nagy népszerűségnek örvendő Év Fag…