Főoldal Hírek Csőposta Koronavírus: Nagyvonalú felajánlás szállodák és vendéglátó egységek részére

Koronavírus: Nagyvonalú felajánlás szállodák és vendéglátó egységek részére

8 perc átlagos olvasási idő
0
244
 ehaccp_topbanner3.jpg

Élelmiszerbiztonsági tanácsadó kft. egy összefogásra buzdít, de nem csak buzdít, hanem egyből egy felajánlással is élt, melynek keretében a szolgáltatásaikat, ebben a rendkívüli helyzetben díj-, és térítésmentesen ajánlják fel szálloda és vendéglátó egységeknek

A szerkesztőségünkbe eljuttatott közleményt változtatás nélkül közöljük, íme:

Tisztelt Honfitársunk, Partnerünk, Barátunk!

„A bajtársiasságnak és nem a kereskedésnek van itt az ideje.”

Összefogásra hívjuk Önt is. Kérjük, hogy csatlakozzon felajánlásával, támogatásával, vagy csak szolidaritás érzésével, amivel egyben nemet mondunk azon vállalkozói magtartásra, akik a szükség idején a profiton túl nem vesznek figyelembe semmilyen más értéket és érdeket. 

Magunk részéről szeretnénk élen járni jószolgálati munkában, mert úgy gondoljuk, hogy hozzá tudunk járulni a magunk lehetőségei és képességei szintjén, hogy lassítsuk a vírus terjedését és mérsékeljük, az iparágat ért gazdasági károkat.

A tisztesség és a méltányosság is úgy kívánja, hogy a tudásunkat, szolgáltatásainkat ebben a rendkívüli helyzetben díj-, és térítésmentesen ajánljuk fel szálloda és vendéglátó egységeknek az alábbiak szerint:

  1. Felület fertőtlenítés hatékonyságának/megfelelőségének ellenőrzése Felületről vett mikrobiológiai (ATP és DIP Slide) mintavétel (közvetlenül takarítás után és takarítások között)
  2. Eredménytől függően:
    • takarítási terv készítése
    • felület fertőtlenítés újra ütemezése
    • fertőtlenítési technológia módosítása
  3. Takarítási utasítás elkészítése (rendkívüli helyzetre) – online oktatása
  4. Üzleti tevékenység bővítése esetén (pl.étel kiszállítás) a ház(ak) egyedi kockázatértékelésének elkészítése – HACCP felülvizsgálat
  5. Telefonos / online szaktanácsadás (működés racionalizálása során élelmiszerbiztonságot érintő kérdésekre)

Továbbá koronavírus gyorsteszteket is rendeltünk és ezeket támogatástól függően szintén térítésmentesen, vagy beszerzési áron a szállodákba és éttermekbe eljuttatjuk. Ahhoz, hogy minél több szállodába és étterembe eljuthassanak és megvalósulhassanak az általunk felajánlott szolgáltatások, szeretnénk segítségüket, támogatásukat kérni. Minden, a munkánkat segítő felajánlást: takarítóeszközök, fertőtlenítőszerek, védőfelszerelések, laborvizsgálatokhoz szükséges mintázó eszközök (laborral rendelkezünk) szívesen fogadunk és azokat e cél érdekében a lehetőségünkhöz mérten a leghatékonyabban felhasználjuk.

Időközben több országos médiacsatornával, illetve kommunikációs hatásközponttal felvettük a kapcsolatot, akik az iparág szereplőit elérik és tájékoztatják. Az ügy minden támogatója, akik érdemesnek tartják a kezdeményezést példaértékűként bemutatni, azokon a felületeken megjelenítjük támogatóként.

Hisszük, hogy munkánkkal és az Önök támogatásával nagyban hozzá tudunk járulni az emberi egészség védelméhez és a vírus által okozott károk enyhítéséhez.

Szívélyes üdvözlettel:

Bődi Levente

Szaktanácsadásra rendelkezésre állók elérhetősége:

Bődi Levente
HACCP rendszergazda
bodilevente@ehaccp.hu
+36 20 262 5074

Balczóné Balázs Zsuzsanna
népegészségügyi ellenőr
balazs.zsuzsanna@ehaccp.hu
+36 70 946 9992                                                                    

Pusztai Szilvia
élelmiszerminőség-biztonsági mérnök
pusztaiszilvia@ehaccp.hu
+36 30 233 3563

dr. Gőcze Katalin
megelőző orvostan és népegészségtan szakorvos
info@ehaccp.hu

Az Oldalas magazin minden előremutató kezdeményezést támogat, így örömmel állt a felajánlás mögé.

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Csőposta

Cikk ajánló

A szezonalitás csökkentését is célozza a Kisfaludy-program a turizmusban

A színvonal növelése mellett a szezonalitás csökkentését célozza a Kisfaludy-program a&nbs…