Átólzéig Gőzölt kacsamáj petrezselymes lilakáposztával Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2014-10-24 3 perc átlagos olvasási idő 0 1,180 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Gőzölt kacsamáj petrezselymes lilakáposztával Receptalkotás közben nemcsak új ízek jutnak az eszembe, hanem elkészítési módok is. Így jött létre a mikróban, papír tekercsben gőzölt kacsamáj is. Az eszközválasztás sokunkat ijeszt, pedig nagyon egyszerű azokat a bizonyos sugarakat kikerülni. A víz elnyeli a hullámokat, mert első sorban a szabad vizet melegíti (rezegteti) fel. Ezért mindig több vizet tegyünk az ételek köré. Vagy csak annyi ideig használjuk a mikrohullámot, amennyi ideig kell, és ne tovább. Hál’ Istennek a Samsung okos sütőjének mikro funkciója már ügyel arra, hogy a felszabadult gőznek megfelelően melegíti fel, vagy készíti el az ételt. 4 személyre: 25 dkg lilakáposzta 2 csokor petrezselyem 2 csokor kapor Olíva olaj, só 40 dkg kacsamáj 2 dl víz Sütőpapír 1., A saláta igen egyszerű: a lilakáposztát reszeljük le, és sózzuk meg. Öntsük rá olíva olajat, majd fűszerezzük az apróra vágott petrezselyemmel, és a kaporral. Hagyjuk egy órát állni.2., A kacsamájat göngyöljük sütőpapírba, majd a széleit hajtsuk maga alá. Alaposan áztassuk el a tekercseket, majd egy vízzel felöntött lapostányérra fektetve tegyük a mikróba. Indítsuk el 900 W-on 5 percig. Ez serpenyőben is elegendő lenne. 3., Amikor a máj kész, sózzuk meg, és melegen szeleteljük fel. Jó étvágyat! A recept Stiller Tamás, a www.schef.hu website szerzője tollából származik!
Akik megmentik a zaccot – lezárult a Coca-Cola HBC Magyarország és a MATE által a kávézacc visszagyűjtésére kiírt egyetemi pályázat
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Upfield – Nyári receptinspiráció A nyári szezon beindultával szeretnénk nektek egy kis receptinspirációval kedveskedni az Upfield Professional jóvoltából. …
A magyar modernizmus mesterművei láthatóak Varsóban A magyar festészet egyik jelentős korszakát bemutató, reprezentatív, több mint száz festményt felvonultató tárlat …
Felhívás Gundel Károly-díjra való jelölésre 2015. Felhívás Gundel Károly-díjra való jelölésre 2015. A Magyar Vendéglátók Ipartestülete Gundel Károly vendéglős és gasztronómiai …