Főoldal Hírek Ajánló Felszállt a fehér füst az Étrend Egyesület tisztújító közgyűlésén

Felszállt a fehér füst az Étrend Egyesület tisztújító közgyűlésén

9 perc átlagos olvasási idő
0
4,276
 ehaccp_topbanner3.jpg

2017. első komolyabb változása, hogy az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesületének január 9-én megtartott tisztújító közgyűlésén új elnökség került megválasztásra.

A novemberi közgyűlésen tapasztalható mozgósítási hullám tovább fokozódott, így az elnökválasztással kapcsolatos eredmény is megkérdőjelezhetetlenül a változás mellett szólt, ugyanis 91.6%-ban támogatták Asztalos Istvánt abban, hogy Némedi Józsefet ő válthassa a székében, így ő lehessen az Egyesület új elnöke.

Megkapták a bizalmat Kelemen Helmut és Kis Zoltán urak is, hogy a Konyhafőnökök Egyesületének alelnöki tisztségét a jövőben betöltsék. Titkárnak pedig Danyi Gábor érdemelt bizalmat.

 

Az Étrend egyesület alelnöke, Kis Zoltán az alábbi mondatokkal kommentálta megválasztását:

„…Tudván, hogy az egyesület alapítása és több évtizedes fennállása óta micsoda kiemelkedő szakemberek voltak ennek a szervezetnek az alkotói és vezetői, óriási megtiszteltetés számomra, hogy az Egyesület alelnökévé választottak! (…) A nagyszerű és megbecsült hazai vendéglátás megteremtésének egyik számomra -és hiszem, hogy minden vendéglátós számára- rendkívül fontos első lépése…”

 

 Asztalos István hangsúlyozta, hogy:

„…Tisztában vagyok azzal, hogy milyen fontos döntés született, de számomra ez csupán formalitás. Örülnék, ha a szakmáért tett lépéseinkről emlegetnének majd minket, nem pedig a tisztségünkről. Tudom, nem kéjutazás, amihez a bizalmat megkaptuk. Éppen ezért szeretném, ha az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete visszatalálna a gyökereihez, és akként is működhetne, mint amit a nagynevű elődök kitaláltak, megalkottak. Szeretném, ha újra Séfklubként működne az, és újra presztízs lenne ahhoz tartozni. A jövőben mindent megteszek azért, hogy ez megvalósuljon…”

 

Az új elnök programjában ismertette:

  • A beszállító és más egyéb cégek általi prezentációkat, bemutatókat-,
  • Alapanyag ismereti, és szakmai képzéseket, tréningeket biztosítanak a tagság részére.
  • A tagoknak igénybe vehető jogsegélyszolgálatot állítanak fel.
  • Meg kívánják újítani, mind a szakmai szervezetekkel, mind a hatóságokkal kötött, életben lévő együttműködéseket, valamint újabbakkal bővítik azt.
  • Új alapokra helyezik az Egyesület kommunikációját.
  • „Üvegzseb” programot vezetnek be.

 

A jelenleg tapasztalható, főként aktív fiatal konyhafőnökökből álló mozgósítási hullámot tovább szeretnék fokozni, amihez a tenni akarás a hívó szó.

Az új elnök azzal egészített ki a tagság felé a mondandóját, hogy a bizalmat, a szakmában dolgozók fejlődésével és szakmai identitásuk megtalálásával kívánja viszonozni. Egyben ezúton is kér mindenkit, adjon egy esélyt az Egyesületnek, és aki csak teheti, csatlakozzon abba.

 

Csatlakozási szándékodat jelezd az info(kukac)oldalasmagazin(pont)hu e-mail címen! 

 

Az Étrend Egyesület facebook oldalát ITT TUDOD lájkolni! 

A rendezvényen készült még több kép IDE KATTINTVA elérhető!

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Ajánló

Cikk ajánló

The House Of Angostura Global Cocktail Challenge 2024/2025

Budapest, 2024.10.08.: Idén újra megrendezésre került Budapesten a The House of Angostura …