Főoldal Hírek Csőposta A legenda folytatódik, Ferenczi Séf úr legkedvesebb ételeivel!

A legenda folytatódik, Ferenczi Séf úr legkedvesebb ételeivel!

5 perc átlagos olvasási idő
0
5,234
 ehaccp_topbanner3.jpg

Idén 19. alkalommal rendezik meg a Séf & Vendéglátós bált, a Danubius Hotel Arena szállóban. Ahol is, az előző évekhez hasonlóan a színvonalas szórakozás és a jó hangulat garantált, a finom ételek és italok társaságában.

 

Időpont: 2017. február 11. 19 órától

(vendégek érkezése:17:30-tól)

 

Helyszín: DANUBIUS HOTEL ARENA OREGANO Étterem

 

A DANUBIUS HOTEL ARENA CSAPATA, NEMESKÖVI DÉNES és FERENCZI ISTVÁN séf urak ismét mindent el fognak követni, hogy a bőséges és választékos büféasztalról mindenki igényének megfelelőt tudjon választani.

 

Részvételi díj: 12.990,- Ft/fő, amely a következőket tartalmazza:

  • –> Üdvözlő koktél
  • –> Bőséges svédasztalos vacsora
  • –> Ásványvíz
  • –> Kóstolással egybekötött termékbemutatók (bor, pálinka, sajt, tea, kávé)
  • –> Zene és tánc hajnalig
  • –> ÁFA és 7% szervízdíj

 

Megjelenés: az alkalomhoz illő elegáns öltözékben

 

Belépőt igényelni a Danubius Hotel Arena értékesítő csapatától lehet telefonon (+36 1 889-5222) vagy e-mailben (eva.barsony@danubiushotels.com).

Kérik, hogy az igényléssel egy időben a számlázási információkat (számlázási név, cím, cég esetén adószám és cégjegyzékszám) is szíveskedjenek megadni!

Az igénylés regisztrálása után visszaigazolást és előlegbekérő levelet küldenek, ez alapján kérik a belépő(k) árát átutalni, vagy munkanapokon 09-16 óra között a szállodában kifizetni.

 

A sorszámozott belépő a bál előtt a regisztrációnál vehető át.

 

Kedvezményes szállás lehetőség a Danubius Hotel Arena-ban:

a résztvevők a bál éjszakáján 13.300,- Ft-ért foglalhatnak kétágyas szobát.

Az ár magában foglalja a bőséges büfé reggelit és az ÁFA-t, de nem tartalmazza a személyenként 450,-Ft IFA-t.

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Csőposta

Cikk ajánló

Magyar házibivaly és gabonával gazdagított Bonduelle zöldségek – Chef workshop

2022. október 3-án rendezte meg az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete soron következő …