Átólzéig Receptek Faszénen sült csirkecombfilé, vinegrettes salátával Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2015-02-28 2 perc átlagos olvasási idő 0 1,485 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Faszénen sült csirkecombfilé, vinegrettes salátával Hozzávalók (4 személyre): 80 dkg csirkecomb 5 dkg fokhagyma 0,5 dl étolaj 1 dkg só. 2 db kaliforniai, vagy kápia paprika 4 db paradicsom 1 db uborka 4 db lilahagyma 1 dl Olivaolaj 1 kanál mustár 1 citrom leve 1 csokor petrezselyem Frissen őrölt bors A csirkecombokat kicsontozzuk, majd sózzuk, borsozzuk, és zúzott fokhagymával bedörzsőljük. Majd sütésig hhűtőben pihentetjük. Közben a saláta alapanyagait összevágjuk, és egy nagy tálban összekeverjük. Közben a mustárból, az olivaolajból és a citrom levéből mártást készítünk, melyet összeforgatunk az összevágott salátával. Ízesítjük sóval, borssal, és szükség esetén citromlével meglocsoljuk. Így egy olyan, sok zöldséggel készült ételt készítettünk, amely megfelel a mindennapok elvárásainak, azaz könnyen beszerezhető alapanyagokból áll, gyorsan elkészíthető, és vendégvárás esetén akár előre is készülhetünk vele, azonban figyeljünk, hogy a sütést csak frissen végezzük. Jó étvágyat kívánunk! A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4. www.nagyfatal.hu
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Javult a magyartarkák tej- és húshozama A 2010. óta a termelésellenőrzés alatt álló magyartarka szarvasmarha-állomány tej- és húshozama fokozatosan javult, …
A szállodaszövetség üdvözli az éttermi szolgáltatások áfájának csökkentését A szállodaszövetség üdvözli az éttermi szolgáltatások áfájának csökkentését A Magyar Szállodák …