Főoldal Hírek Átólzéig Faszénen sült csirkecombfilé, vinegrettes salátával

Faszénen sült csirkecombfilé, vinegrettes salátával

2 perc átlagos olvasási idő
0
1,429
 ehaccp_topbanner3.jpg

Faszénen sült csirkecombfilé, vinegrettes salátával

 

Hozzávalók (4 személyre):

 

  • 80 dkg csirkecomb
  • 5 dkg fokhagyma
  • 0,5 dl étolaj
  • 1 dkg só.
  • 2 db kaliforniai, vagy kápia paprika
  • 4 db paradicsom
  • 1 db uborka
  • 4 db lilahagyma
  • 1 dl Olivaolaj
  • 1 kanál mustár
  • 1 citrom leve
  • 1 csokor petrezselyem
  • Frissen őrölt bors

 

A csirkecombokat kicsontozzuk, majd sózzuk, borsozzuk, és zúzott fokhagymával bedörzsőljük. Majd sütésig hhűtőben pihentetjük.

Közben a saláta  alapanyagait összevágjuk, és egy nagy tálban összekeverjük. Közben a mustárból, az olivaolajból és a citrom levéből mártást készítünk, melyet összeforgatunk az összevágott salátával. Ízesítjük sóval, borssal, és szükség esetén citromlével meglocsoljuk.

Így egy olyan, sok zöldséggel készült ételt készítettünk, amely megfelel a mindennapok elvárásainak, azaz könnyen beszerezhető alapanyagokból áll, gyorsan elkészíthető, és vendégvárás esetén akár előre is készülhetünk vele, azonban figyeljünk, hogy a sütést csak frissen végezzük.

 

Jó étvágyat kívánunk!

 A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4.

www.nagyfatal.hu

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Átólzéig

Cikk ajánló

Bivalynyakból készült a Petőfi-ragu a Rákóczi gyermekotthonban

Mind a tíz ujjukat megnyalták azok a fiatalok, akik megkóstolták a bivalynyakból készült P…