Főoldal Hírek Átólzéig Faszénen sült csirkecombfilé, vinegrettes salátával

Faszénen sült csirkecombfilé, vinegrettes salátával

2 perc átlagos olvasási idő
0
947
 ehaccp_topbanner3.jpg

Faszénen sült csirkecombfilé, vinegrettes salátával

 

Hozzávalók (4 személyre):

 

  • 80 dkg csirkecomb
  • 5 dkg fokhagyma
  • 0,5 dl étolaj
  • 1 dkg só.
  • 2 db kaliforniai, vagy kápia paprika
  • 4 db paradicsom
  • 1 db uborka
  • 4 db lilahagyma
  • 1 dl Olivaolaj
  • 1 kanál mustár
  • 1 citrom leve
  • 1 csokor petrezselyem
  • Frissen őrölt bors

 

A csirkecombokat kicsontozzuk, majd sózzuk, borsozzuk, és zúzott fokhagymával bedörzsőljük. Majd sütésig hhűtőben pihentetjük.

Közben a saláta  alapanyagait összevágjuk, és egy nagy tálban összekeverjük. Közben a mustárból, az olivaolajból és a citrom levéből mártást készítünk, melyet összeforgatunk az összevágott salátával. Ízesítjük sóval, borssal, és szükség esetén citromlével meglocsoljuk.

Így egy olyan, sok zöldséggel készült ételt készítettünk, amely megfelel a mindennapok elvárásainak, azaz könnyen beszerezhető alapanyagokból áll, gyorsan elkészíthető, és vendégvárás esetén akár előre is készülhetünk vele, azonban figyeljünk, hogy a sütést csak frissen végezzük.

 

Jó étvágyat kívánunk!

 A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4.

www.nagyfatal.hu

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Átólzéig

Cikk ajánló

Nem állunk valami jól hagymafronton

Technológiai okokból kevés a hagyma, de ha lenne is elég, az import egyelőre lenyomja a ma…