Átólzéig Megjelent az Oldalas magazin márciusi száma! Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2015-03-01 2 perc átlagos olvasási idő 0 1,112 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Megjelent az Oldalas magazin márciusi száma! Ez <mint ahogyan magazinunk korábbi számai is>, mindenki számára ingyenesen és azonnal elérhető a honlapunkon (www.oldalasmagazin.hu ), vagy közvetlenül a következő linkre kattintással: A tartalomból: → Objektív: Interjú Széll Tamással, az Onyx, Michelin csillagos chefjével. Pontosabban, ami az interjúból elkészülhetett. → Chef a családban: Ricottás rakott brokkoli → Nagylátószög: A szakmai érdektelenség-erről a fontos témáról kérdeztük szakértőinket. → Őshonos Delikát: Vajas kenyér parizerrel- Kerekes Sándor írása → Zöldségek: Belgák kincse: a cikória → Minek az új?: A orvosi zsálya → Gasztronauta: Séfek a Sous-Vide-ról: Pépei Róbert → Gondolat: Van hazai, jó termék! → Rövid az élet: Dunai Hajós Meggy pálinka → Turizmus: A Hungary Card bemutatja: Eger és környéke. Spórolj ezreket, mutatjuk hogyan. → In Vino Veritas: Áts Furmint 2013 → Játék: Játssz velünk, az értékes nyereményért, nyerj most Hungary Card-ot! Melyet a Hotelinfo Kft. jóvoltából sorsolunk ki. Hasznos időtöltést és jó szórakozást kívánunk hozzá! Ha tetszett, segítsd a terjesztést és küld tovább ismerőseidnek! Köszönjük! 🙂
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Karamellizált vaníliára tálalt, túrókrémes palacsinta, csoki szósszal Karamellizált vaníliára tálalt, túrókrémes palacsinta, csoki szósszal Hozzávalók (4 személyre): A palacsintához: …
Magyarország egyre jobban látszik a turizmus világtérképén A kormánynak a turizmus több mint egy gazdasági ágazat, az a hazaszeretet egyik meghatározó …