Főoldal Hírek Átólzéig Megjelent az Oldalas magazin márciusi száma!

Megjelent az Oldalas magazin márciusi száma!

2 perc átlagos olvasási idő
0
934
 ehaccp_topbanner3.jpg

Megjelent az Oldalas magazin márciusi száma!

 

Ez <mint ahogyan magazinunk korábbi számai is>, mindenki számára ingyenesen és azonnal elérhető a honlapunkon (www.oldalasmagazin.hu ), vagy közvetlenül a következő linkre kattintással:

 

 

 

A tartalomból:

  • → Objektív: Interjú Széll Tamással, az Onyx, Michelin csillagos chefjével. Pontosabban, ami az interjúból elkészülhetett.
  • → Chef a családban: Ricottás rakott brokkoli
  • → Nagylátószög: A szakmai érdektelenség-erről a fontos témáról kérdeztük szakértőinket.
  • → Őshonos Delikát: Vajas kenyér parizerrel- Kerekes Sándor írása
  • → Zöldségek: Belgák kincse: a cikória
  • → Minek az új?:  A orvosi zsálya
  • → Gasztronauta: Séfek a Sous-Vide-ról: Pépei Róbert
  • → Gondolat: Van hazai, jó termék!
  • → Rövid az élet: Dunai Hajós Meggy pálinka
  • → Turizmus: A Hungary Card bemutatja: Eger és környéke. Spórolj ezreket, mutatjuk hogyan.
  • → In Vino Veritas: Áts Furmint 2013
  • → Játék: Játssz velünk, az értékes nyereményért, nyerj most Hungary Card-ot! Melyet a Hotelinfo Kft. jóvoltából sorsolunk ki.

 

Hasznos időtöltést és jó szórakozást kívánunk hozzá!

Ha tetszett, segítsd a terjesztést és küld tovább ismerőseidnek! Köszönjük! 🙂

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Átólzéig

Cikk ajánló

Újranyitják Enzo Ferrari kedvenc éttermét

A Commendatore barátaival és Forma-1-es csapatának pilótáival is gyakran megfordult a mara…