Főoldal Hírek Átólzéig Megjelent az Oldalas magazin márciusi száma!

Megjelent az Oldalas magazin márciusi száma!

2 perc átlagos olvasási idő
0
1,059
 ehaccp_topbanner3.jpg

Megjelent az Oldalas magazin márciusi száma!

 

Ez <mint ahogyan magazinunk korábbi számai is>, mindenki számára ingyenesen és azonnal elérhető a honlapunkon (www.oldalasmagazin.hu ), vagy közvetlenül a következő linkre kattintással:

 

 

 

A tartalomból:

  • → Objektív: Interjú Széll Tamással, az Onyx, Michelin csillagos chefjével. Pontosabban, ami az interjúból elkészülhetett.
  • → Chef a családban: Ricottás rakott brokkoli
  • → Nagylátószög: A szakmai érdektelenség-erről a fontos témáról kérdeztük szakértőinket.
  • → Őshonos Delikát: Vajas kenyér parizerrel- Kerekes Sándor írása
  • → Zöldségek: Belgák kincse: a cikória
  • → Minek az új?:  A orvosi zsálya
  • → Gasztronauta: Séfek a Sous-Vide-ról: Pépei Róbert
  • → Gondolat: Van hazai, jó termék!
  • → Rövid az élet: Dunai Hajós Meggy pálinka
  • → Turizmus: A Hungary Card bemutatja: Eger és környéke. Spórolj ezreket, mutatjuk hogyan.
  • → In Vino Veritas: Áts Furmint 2013
  • → Játék: Játssz velünk, az értékes nyereményért, nyerj most Hungary Card-ot! Melyet a Hotelinfo Kft. jóvoltából sorsolunk ki.

 

Hasznos időtöltést és jó szórakozást kívánunk hozzá!

Ha tetszett, segítsd a terjesztést és küld tovább ismerőseidnek! Köszönjük! 🙂

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Átólzéig

Cikk ajánló

Négy országból 1763 pálinka és párlat

Az Ongai Kulturális Egyesület által szervezett XIII. Quintessence Pálinka- és Párlatversen…