Főoldal Hírek Ajánló Egy százalék az Oldalas magazinnak

Egy százalék az Oldalas magazinnak

5 perc átlagos olvasási idő
0
1,481
 ehaccp_topbanner3.jpg

Egy százalék az Oldalas magazinnak

Amennyiben érdekli az ingyenes Oldalas magazin, és követi a munkánkat, vagy megkedvelte magazinunk őszinteségét, szereti cikkeink egyediségét, és szeretné, hogy továbbra is legyen hasonló szisztémában működő “szakmai” újságírás, akkor támogassa önkéntes tevékenységünket és rendelkezzen javunkra adója 1%-áról!

Amennyiben Ön is olvasója az Oldalas magazinnak, vagy csak olvasott legalább egy cikket, amit hasznosnak talált, abban az esetben kérjük, hogy segítse munkánkat azzal, hogy az adója 1%-át az Oldalas magazin működtetésére ajánlja fel.

Adófizetőként a jövedelem 1%-áról az adócsomag részét képező nyilatkozaton – az 1553-as adóbevallási nyomtatványon, vagy elektronikusan – rendelkezhet.

Ehhez a következőket kell feltüntetnie:

Kedvezményezett neve: Kortárs Gasztronómiai és Kulturális Egyesület

Adószáma: 18216767-1-03

Adományozna és nem tudja mit kell tennie?

A rendelkezés az SZJA 1 százalékáról nem kerül Önnek pénzébe, csak egy-két percet kell rászánnia az adóbevallás elkészítésekor.

Rendelkezési lehetőségek:

    • Önnek lehetősége van arra, hogy adója 1+1%-ának felhasználásáról a bevallás részét képező önálló EGYSZA lapon rendelkezzen és azt a bevallásával együtt elektronikusan vagy kinyomtatott formában postai úton továbbítsa a NAV felé legkésőbb május 20-ig.
    • Amennyiben Ön már elküldte adóbevallását és külön rendelkezik adója 1+1%-áról, úgy a rendelkező nyilatkozatot önállóan, legkésőbb május 20-ig küldheti meg az adóhatóságnak elektronikusan vagy papíron kitöltött formában postán.
  • Abban az esetben, ha Ön munkáltatói adómegállapítást kér, tegye borítékba a rendelkező nyilatkozatot és adja át munkahelyén az adóbevallást készítő személynek legkésőbb 2016. május 10-ig. A borítékra írja rá adóazonosító jelét, zárja le a borítékot és írja alá saját kezűleg, a ragasztott felületre átnyúlóan.

Ha a személyi jövedelemadó bevallását elektronikusan, meghatalmazott útján kívánja elküldeni, akkor a rendelkező nyilatkozatot az adóhatóság csak akkor fogadja el, ha a meghatalmazott mind a bevallás, mind pedig a rendelkező nyilatkozat megküldésére az adóhatósághoz bejelentett meghatalmazással, érvényes regisztrációval rendelkezik.

A felajánlását előre is köszönjük! 

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Ajánló

Cikk ajánló

Év Fagylaltja verseny 2024

A Magyar Cukrász Ipartestület 2024-ben is megrendezte a nagy népszerűségnek örvendő Év Fag…