Ajánló Chef workshop: Ni-Ka Cafe Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2019-03-05 8 perc átlagos olvasási idő 0 802 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr 2019. március 4-én a budaörsi Friedmann házban került megrendezésre a Chef workshop, melyen a Ni-Ka Cafe által forgalmazott termékeket, gépeket és szolgáltatásokat ismerhették meg a jelenlévők, valamint instant és szemes, arabica és robusta kávét is kóstolhattak a séfek. A gyűlés előtt Friedrich Antal ismertette a pontozási szisztémát, melyet az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete az elmúlt fél évben kifejlesztett és amely élesben a Magyarország étele 2019., majd az Okés Országos Közétkeztetési szakácsversenyeken kerül tesztelésre, hogy aztán több helyen bevethessék azt, tisztítva és hitelessé téve a zsűrizési feladatokat. A gyűlés rövid köszöntővel kezdődött, majd a Ni-Ka Cafe ügyvezetőjének, Vajas Lászlónak az előadása következett, akitől megtudtuk, hogy cégünk 2007 nyarán alakult azzal a céllal, hogy minőségi kávés szolgáltatást biztosítson a mindennapokban. Elkötelezett hívei a minőségnek, ezért a Tchibo Coffee Service és a Nestlé Professional szerződött partnereként állnak ügyfeleik rendelkezésére. Teljes mértékben az “out of home” (házon kívüli fogyasztás) piac számára kínálnak professzionális megoldásokat. Az intézményi és kereskedelmi vendéglátástól kezdve a büfékig, a benzinkutakig, irodákig minden terület számára forgalmaznak, a sajátos igényeket kiszolgáló termékeket, emellett szakmai képzést is adnak partnereik részére. Cégük üzletfilozófiája: “Megoldást kínálunk, nem csupán terméket.” Cégük a szállodai és rendezvényszervezési vonalon is teljes szolgáltatásra törekszik. Komplett megoldást kínálnak a hotelek, panziók, rendezvényes cégek részére a reggeliztetés és rendezvény lebonyolítás minél egyszerűbb és színvonalasabb kiszolgálásához. A meleg reggeli italok kínálatára nyújtanak megoldást az óránként 4-500 adagos teljesítményre képes asztali ital automaták, melyekhez cégük kávé és egyéb forróital különlegességek széles választékával áll partnerei rendelkezésére. Cégük jelenleg közel 800 elégedett partnerrel rendelkezik. Számukra nagyon fontos partnereink teljes mértékű elégedettsége. Ezért magasan képzett kollégáik állnak partnereik rendelkezésére a nap 24 órájában. Az előadást kávékóstoló követte, ahol a jelenlévők megízlelhették a különböző kávékat és megismerhették a kávéfőzési technológiákat. A kóstolót szünet után szokás szerint a szakami rész következett. A teljesség igénye nélkül témaként felmerült: A XXI. Séfbál, melyet harminchét cég támogatott, és a bálozók száma is elérte a maximumot.A Mirbest és a Helit Kft. által megrendezendő nagyszabású rendezvény.A Magyarország étele 2019. és az OKÉS Országos Közétkeztetési szakácsversenyek, melyek hamarosan megrendezésre kerülnek.A versenyek pozícióinak és feladatainak felosztása is lezajlott, így véglegessé vált a döntőkben résztvevő segítők névsora.Valamint témát adtak a kamarai Mesterképzéssel kapcsolatos előre lepések, melyek a tagság áldozatos és szakmai munkáját dicséri. Cikk>>> https://oldalasmagazin.hu/chef-workshop-ni-ka-cafe/Közzétette: Oldalas magazin – 2019. március 4., hétfő A Chefklub workshop áprilisban folytatódik, ahol a Nemzeti Élelmiszer-lánc Biztonsági Hivatal (NÉBIH), valamint a 28/2017 (V.30.) FM önellenőrzési rendelet kerül górcső alá, melyet a Séfek <az előzetes visszajelzések alapján> már nagyon várnak. ITM: már 90 ezer munkavállaló után igényeltek ágazati bértámogatást Elemzők: a korlátozások megszűnése után gyorsan élénkülhet a turizmus Töredékére esett a Ciprusra látogató turisták száma tavaly Új lehetőségek nyílnak meg a szakképzést választó nyolcadikosok előtt Idén is várja a jelentkezőket az Aktív Magyarország Program
Íme a receptek, amelyekkel Marton Adri a Mikulást várja Adri azt mondja, hogy Mikuláskor ismét előtör belőle a gyermeki énje, így izgatottan, és …
Íme, a legjobb bor-étel párosítások karácsonyra Közeledik a karácsony, ideje összeállítani a vendégváró étlapot! A klasszikus ünnepi fogásokhoz leginkább illő …
Már kapható a hazai szamóca A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara körképe szerint a magyar szabadföldi szamóca kisebb mennyiségben már ezen …
Változások a Gault&Millau kalauznál A Gault&Millau Magyarország régi formájában megszűnik, a kalauz regionálissá bővül, legközelebb Gault&Millau Közép-Európa címen jelenik meg. …