Átólzéig Salátával töltött palacsinta, mentás joghurttal Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2015-07-20 2 perc átlagos olvasási idő 0 1,855 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Salátával töltött palacsinta, mentás joghurttal Hozzávalók (4 személyre): 30 dkg liszt 15 dkg sonka 1 db lila hagyma 1 fej jégsaláta 1 marék koriander 3 szál menta 3 evőkanál méz 1 db lime 2 db tojás 2 dl joghurt 0,01 kg feketebors (őrölt), só. A saláta alapanyagait felaprítjuk, majd egy keverőtálba tesszük, mely adott esetben salátalevelekből, lilahagymából és korianderből áll. Adunk hozzá lime-ot, és joghurtot, majd a felkockázott gépsonkát. Palacsintatésztát keverünk, majd kisütjük. Az így kapott palacsintákba töltjük a kevert salátánkat, majd a hortobágyi palacsintához hasonlóan feltekerjük. A mentás, mézes, joghurtos saláta dresszinget külön kikeverjük, majd a tányérba teszünk. Erre tálaljuk a megtöltött palacsintákat. Így egy egyszerű ételt készítettünk, mely rövid idő alatt elkészíthető és kimondottan finom salátának számít. Kóstolják csak meg! Jó étvágyat kívánunk! A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4. www.nagyfatal.hu
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Gasztronómiai hónapot szervez a budapesti török kulturális központ Gasztronómiai hónapot szervez a budapesti török kulturális központ Kávéházi est, főzőkurzus és gasztronómiai …
Magyarország étele 2022: Szürkemarha a középpontban A magyar szürkemarha húsa lesz a kötelező alapanyag a Magyarország étele 2022 szakácsversenyen, amely …