Főoldal Hírek Csőposta Indiai íz- és egészségfesztivál – vasárnap!

Indiai íz- és egészségfesztivál – vasárnap!

5 perc átlagos olvasási idő
0
1,047
 ehaccp_topbanner3.jpg

Indiai íz- és egészségfesztivál – vasárnap!

 

Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közösségének közleménye: Gasztronómia, életmód, egészség és önismeret. Idén 4. alkalommal rendezi meg a Lélek Palotája tavaszi fesztiválját. A tavasz az életigenlés évszaka, amikor befogadóbbakká válunk, változtatni akarunk, feléledünk teljes energiával téli álmunkból.

 


Képünk illusztráció!

4 év, 4 téma egy helyen! Tarts velünk idei évben is egy rendhagyó fesztiválra!

GASZTRONÓMIAI sátrunkban elsősorban az indiai konyhát mutatjuk be, számos kiváló szakács látványfőzésén keresztül, ahogy már megszokhattuk. Mivel az ahimsza, azaz az erőszakmentesség elvét követjük, így színes ételeink vegán módra lesznek elkészítve!

Felsorakoznak a szabdzsik (zöldséges főételek), különleges rizsek, csatnik (édes-csípős szószok), egzotikus csemegék, lepénykenyerek, nyers nádcukorból készült édességek, aromás italok, gluténmentes finomságok. Bemutatjuk az indiai fűszerek világát, előadásokat hallhatunk az ízek szerepéről és az ájurvédikus testtípusokról.

ÉLETMÓD sátrunkban egy öko-porta kerül kialakításra. Vendégünk lesz Krisna-völgy biogazdasága, ahol bepillanthatunk természetes életvitelébe. Számos praktikus ötlettel és tanáccsal gazdagodhatsz itt. pl.: hogyan és mit ültessünk akár egy erkélynyi területen, hogyan készítsünk natúrkozmetikai szereket, hogyan tartósítsunk vegyszerek nélkül

EGÉSZSÉG szigetünkön érdekes előadás hallgatói lehetünk. Fókuszban az ájurvéda! Ájúrvéda = Élet tudománya, mely Boldoggá, Egészségessé és Sikeressé tesz!

Bemutatjuk a különféle testtípusoknak (dósáknak) megfelelő teákat, gyógynövényeket, illóolajokat, élelmiszereket. Szerepet kap a masszázs és az éltető légző gyakorlatok (pránajáma) fontossága! Lesznek ingyenes mérések, vizsgálatok, kezelések és tanácsadások.

ÖNISMERETI területen az előadásokon felül lesznek pszichológiai játékok, meditációs gyakorlat, asztrológiai és numerológiai elemzés, hangtál és mantra zenei bemutató.

Ezen felül lesz kirakodóvásár, szórakoztató színpadi program, henna festés és gyerekfoglalkozás.

A színpadon pedig vendégünk lesz Vadon Jani és Joshi Bharat is!

Várunk sok szeretettel!

 

Időpont: 2016. április 3. Vasárnap 10.00-17.00-ig.

Helyszín: Lélek Palotája, Budapest, 1037. Lehel u. 15-17.

Jegyárak: Felnőtt: 1.200 Ft, Nyugdíjas, diák: 850 Ft, Korlátlan ételfogyasztás + belépő: 3.000 Ft

 

Krisna/Programturizmus

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Csőposta

Cikk ajánló

Év Fagylaltja verseny 2024

A Magyar Cukrász Ipartestület 2024-ben is megrendezte a nagy népszerűségnek örvendő Év Fag…