Átólzéig Párizsi harcsafilé, citrusos joghurtos salátával Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2015-02-26 2 perc átlagos olvasási idő 0 1,524 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Párizsi harcsafilé, citrusos joghurtos salátával Hozzávalók (4 személyre): 60 dkg harcsafilé 2 db tojás 15 dkg liszt 1 fej jégsaláta 0,5 dl étolaj 1 dkg só. 2 db kaliforniai, vagy kápia paprika 4 db paradicsom 1 db uborka 4 db lilahagyma 1 dl Olivaolaj 1 citrom leve 4 dl natúr joghurt Frissen őrölt bors A lisztet a tojás sárgájával elkeverjük, majd hozzáadjuk a felvert tojásfehérjét, sózzuk. A harcsafilét felszeleteljük, sózzuk, majd lisztbe forgatjuk, ezután a párizsi masszában átforgatjuk, majd rostlapon megsütjük. Közben a saláta alapanyagait összevágjuk, és egy nagy tálban összekeverjük. Közben az olivaolajból, natúr joghurtból és a citrom levéből mártást készítünk, melyet tálaláskor a salátára teszünk. Ízesítjük sóval, borssal, és szükség esetén citromlével meglocsoljuk. Így egy olyan, ételt készítettünk, amely könnyen beszerezhető alapanyagokból áll, és vendégvárás esetén akár előre is készülhetünk vele, azonban figyeljünk, hogy a sütést csak frissen végezzük. Jó étvágyat kívánunk! A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4. www.nagyfatal.hu
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Upfield – Nyári receptinspiráció A nyári szezon beindultával szeretnénk nektek egy kis receptinspirációval kedveskedni az Upfield Professional jóvoltából. …
Magyarország turisztikai teljesítménye meghaladja a világátlagot Magyarország turisztikai teljesítménye meghaladja a világátlagot Magyarország turisztikai teljesítménye jelentősen meghaladja …
Hungarikum lett a dobostorta A dobostorta bekerült a Hungarikumok Gyűjteményébe, míg a Magyar Értéktár négy tétellel bővült – …