Főoldal Hírek Átólzéig Újra dobog a mézeskalácsszív

Újra dobog a mézeskalácsszív

7 perc átlagos olvasási idő
0
276
 ehaccp_topbanner3.jpg

Elindult az adventi szeretet.éhség. adománygyűjtés a Tesco áruházakban

 A Tesco idén is csatlakozott az Ökumenikus Segélyszervezet szeretet.éhség. adventi adománygyűjtő kampányához. Az áruházlánc vásárlói november 15-től egészen december 24-ig 250 forintos adománykuponok vásárlásával támogathatják a Segélyszervezet munkáját, amik online december 6. és 24. között lesznek elérhetők 250, 500, valamint 1000 forint értékben a  Tesco weboldalán.

 A karácsony előtti hetekben jellemzően többet költünk, mint máskor, és nemcsak élelmiszerrel, hanem szeretteinknek szánt ajándékokkal is készülünk az év végi ünneplésre. Sok család számára azonban nemcsak a gyerekeknek szánt játékok és finomságok, de egy átlagos vacsora alapanyagainak beszerzése is nehézséget okoz. A Tesco idén már tizenkettedik alkalommal csatlakozik az Ökumenikus Segélyszervezet szeretet.éhség. Országos Adventi Pénzadománygyűjtéséhez, melynek keretében az áruházlánc vásárlói november 15. és december 24. között a rendes és az önkiszolgáló kasszáknál 250 forintos adománykuponok vásárlásával járulhatnak hozzá a szervezet egész éves munkájához. Az adománykuponok eladásából befolyó összeget a Tesco teljes egészében átadja az Ökumenikus Segélyszervezetnek, akik nehéz helyzetben levő családokat és gyermekeket támogatnak belőle. Idén ismét lehet adakozni a jótékony célra online is 250, 500, valamint 1000 forintos kuponok megvásárlásával, amelyek a december 6-tól 24-ig tartó időszakban lesznek elérhetők a  Tesco Otthonról weboldalán.  

 „A Tescónál hisszük, hogy minden apró figyelmesség számít, ezért a közösségek, valamint a nehéz körülmények között élő embertársaink támogatása elsődleges számunkra. A járvány idején a nélkülözőknek még nagyobb szükségük van a segítségre, így természetesen idén is örömmel csatlakoztunk az Ökumenikus Segélyszervezet adománygyűjtő kampányához. Bízom benne, hogy az elmúlt évekhez hasonlóan most is minél több kollégánk és vásárlónk vesz rész a jótékonysági kezdeményezésben, hogy együtt tegyük egy kicsit könnyebbé a rászoruló családok karácsonyát”– mondta Hevesi Nóra, a Tesco Global-Zrt. kommunikációs vezetője.

 Gáncs Kristóf, az Ökumenikus Segélyszervezet kommunikációs igazgatója kifejtette:„Az idén 30 éves Ökumenikus Segélyszervezet az összefogás erejével nyújt segítséget az év 365 napján a rászorulóknak. A Tesco csatlakozása a legnagyobb éves gyűjtésünkhöz az adománykuponokon keresztül évről évre jelentősen kiszélesíti az ünnepi összefogást, és megtöbbszörözi erőnket. Köszönjük!”

 Tavaly 36,6 millió forint folyt be a Tescóban advent idején megvásárolható adománykuponok értékesítéséből. Az összegből az Ökumenikus Segélyszervezet egész éven át ételt, otthont és esélyt tudott nyújtani a hátrányos helyzetű családoknak és gyermekeknek, valamint a járványhelyzet miatt bajbajutottaknak. Az áruházlánc, stratégiai partnerként, a szeretet.éhség. kampány mellett többek között a szervezet Felhőtlen gyermekkor kampányát is rendszeresen támogatja.

Sajtóközlemény/Pixabay

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Átólzéig

Cikk ajánló

Málna mennyország és az újdonság: Kürtős BEJGLIBON lesz a 4. Kürtőskalács Vigalom fő attrakciója

A mákos és diós bejgliről lehet, hogy először a karácsony jut eszedbe, de mit szólnál, ha …