Főoldal Hírek Átólzéig Joghurtos csirkemell, kevertsalátával

Joghurtos csirkemell, kevertsalátával

2 perc átlagos olvasási idő
0
1,757
 ehaccp_topbanner3.jpg

Joghurtos csirkemell, kevertsalátával

 

Hozzávalók (4 személyre):

 

  • 80 dkg csirkemell
  • 2 fej lilahagyma
  • 2 evőkanál étolaj
  • 20 dkg paradicsom
  • 1 db kígyóuborka
  • 2 db tv paprika
  • 3 d joghurt
  • 1 evőkanál mustár
  • 1 evőkanál méz
  • 1 csokor petrezselyem
  • csipet bors

 

A csirkemellet felszeleteljük, klopfoljuk, majd sózzuk és sóval, borssal, vágott petrezselyemmel ízesített joghurtba tesszük, hűtőben pihentetjük. Végül rostlapon hirtelen megsütjük.

Közben elkészítjük a köretet, melyhez a zöldségeket felszeleteljük, és keverőtálba tesszük. Az öntethez a joghurtot egy keverő tálba tesszük, majd mustárral és mézzel elkeverjük, végül sózzuk, és a felvágott zöldségekhez keverjük, petrezselyemmel megszórjuk.

Tálaláskor a salátára tesszük a megsütött csirkemellet.

 

Így egy egyszerű, de kimondottan ízletes ételt készítettünk, mely kellően érdekes ahhoz, hogy meglepje vele vendégeit, ugyanakkor elég egyszerűen elkészíthető. Kóstolják csak meg!

 

Jó étvágyat kívánunk!

 A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4.

www.nagyfatal.hu

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Átólzéig

Cikk ajánló

Május 8-án újra féláron fagyizhat az ország!

A Magyar Fagylalt Napján idén több száz cukrászdában várják a családokat 2025. május 8-án …