Átólzéig Receptek Joghurtos csirkemell, kevertsalátával Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2015-06-15 2 perc átlagos olvasási idő 0 1,569 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Joghurtos csirkemell, kevertsalátával Hozzávalók (4 személyre): 80 dkg csirkemell 2 fej lilahagyma 2 evőkanál étolaj 20 dkg paradicsom 1 db kígyóuborka 2 db tv paprika 3 d joghurt 1 evőkanál mustár 1 evőkanál méz 1 csokor petrezselyem csipet bors só A csirkemellet felszeleteljük, klopfoljuk, majd sózzuk és sóval, borssal, vágott petrezselyemmel ízesített joghurtba tesszük, hűtőben pihentetjük. Végül rostlapon hirtelen megsütjük. Közben elkészítjük a köretet, melyhez a zöldségeket felszeleteljük, és keverőtálba tesszük. Az öntethez a joghurtot egy keverő tálba tesszük, majd mustárral és mézzel elkeverjük, végül sózzuk, és a felvágott zöldségekhez keverjük, petrezselyemmel megszórjuk. Tálaláskor a salátára tesszük a megsütött csirkemellet. Így egy egyszerű, de kimondottan ízletes ételt készítettünk, mely kellően érdekes ahhoz, hogy meglepje vele vendégeit, ugyanakkor elég egyszerűen elkészíthető. Kóstolják csak meg! Jó étvágyat kívánunk! A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4. www.nagyfatal.hu
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Upfield – Nyári receptinspiráció A nyári szezon beindultával szeretnénk nektek egy kis receptinspirációval kedveskedni az Upfield Professional jóvoltából. …
Étlapok rövid üzenetei hatására többen választanak növényi alapú ételt Az éttermek étlapjaira írt egyszerű, rövid üzenetek hatására kétszer olyan gyakran választanak a vendégek …
Séfklub: Rozmár – KOCH tészták – Chef workshop 2022. november 7.-én rendezte meg az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete soron következő taggyűlését. A …