Főoldal Hírek Átólzéig Joghurtos csirkemell, kevertsalátával

Joghurtos csirkemell, kevertsalátával

2 perc átlagos olvasási idő
0
1,327
 ehaccp_topbanner3.jpg

Joghurtos csirkemell, kevertsalátával

 

Hozzávalók (4 személyre):

 

  • 80 dkg csirkemell
  • 2 fej lilahagyma
  • 2 evőkanál étolaj
  • 20 dkg paradicsom
  • 1 db kígyóuborka
  • 2 db tv paprika
  • 3 d joghurt
  • 1 evőkanál mustár
  • 1 evőkanál méz
  • 1 csokor petrezselyem
  • csipet bors

 

A csirkemellet felszeleteljük, klopfoljuk, majd sózzuk és sóval, borssal, vágott petrezselyemmel ízesített joghurtba tesszük, hűtőben pihentetjük. Végül rostlapon hirtelen megsütjük.

Közben elkészítjük a köretet, melyhez a zöldségeket felszeleteljük, és keverőtálba tesszük. Az öntethez a joghurtot egy keverő tálba tesszük, majd mustárral és mézzel elkeverjük, végül sózzuk, és a felvágott zöldségekhez keverjük, petrezselyemmel megszórjuk.

Tálaláskor a salátára tesszük a megsütött csirkemellet.

 

Így egy egyszerű, de kimondottan ízletes ételt készítettünk, mely kellően érdekes ahhoz, hogy meglepje vele vendégeit, ugyanakkor elég egyszerűen elkészíthető. Kóstolják csak meg!

 

Jó étvágyat kívánunk!

 A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4.

www.nagyfatal.hu

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Átólzéig

Cikk ajánló

Nem érintkezhetnek élelmiszerrel műanyagot és bambuszt is tartalmazó anyagok

Az Európai Unió tagállamaiban tilos azoknak az élelmiszerekkel érintkező termékeknek a for…