Főoldal Hírek Csőposta Tréningezték a szervizeseket az Assur Kft.-nél

Tréningezték a szervizeseket az Assur Kft.-nél

5 perc átlagos olvasási idő
0
1,387
 ehaccp_topbanner3.jpg

Tréningezték a szervizeseket az Assur Kft.-nél

 

Idén is megtartotta szokásos LIEBHERR szerviz tréningét az ASSUR Kft., melynek célja a szervizeseinek szakmai továbbképzése. Az egy napos rendezvényt a budaörsi Holiday Inn-ben rendezték a Kávé & Hűtő Profi Kft-vel közösen.

dav 

 

A délelőtti elméleti részt a LIEBHERR professzionális hűtőkészülékek újdonságaival, a fluortartalmú hűtőközegek kezelésével és a professzionális hűtőkészülékek energiacímkézésével kapcsolatos jogszabályok ismertetésével kezdték, melyet Kisgyörgy Gábor, az ASSUR Kft., a LIEBHERR professzionális hűtőkészülékek kizárólagos magyarországi importőrének termékmenedzsere mutatott be. 

A kávészünet előtt Horváth-Szász Tamás, a Kávé & Hűtő Profi Kft., marketing managere tartott előadást a LIEBHERR háztartási készülékek újdonságairól. A BluPerformance, a háztartási hűtőkészülékek új generációjának bemutatását – amely szakít az alkotóelemek hagyományos elrendezésével, ezáltal erőteljesebb, halkabb és nagyobb belső térrel rendelkezik – Kisgyörgy Gábor folytatta.

Bemutatásra került a SmartDevice, a BluPerfomance hűtőkészülékek újdonsága, amely az internet csatlakozásnak köszönhetően az alábbi funkciókkal bővül: funkciók távolról történő vezérlése, riasztási és meghibásodási értesítések küldése mobileszközökre, távdiagnosztika.

A LIEBHERR Diagnostic Tool, az új számítógépes diagnosztikai eszköz pedig a szervizesek munkáját teszi könnyebbé.

Az ebéd elfogyasztása után a szervizesek megismerkedhettek a BluPerformance készülékek felépítésével egy hibakereséses gyakorlat keretein belül. A tartalmas napot oklevelek átadásával zárták!

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Csőposta

Cikk ajánló

AM: idén előbb kezdődött a dinnyeszezon

Fogyasszunk a nyáron minél több magyar dinnyét, mert így a magyar családok megélhetését és…