Főoldal Hírek Csőposta Tréningezték a szervizeseket az Assur Kft.-nél

Tréningezték a szervizeseket az Assur Kft.-nél

5 perc átlagos olvasási idő
0
1,577
 ehaccp_topbanner3.jpg

Tréningezték a szervizeseket az Assur Kft.-nél

 

Idén is megtartotta szokásos LIEBHERR szerviz tréningét az ASSUR Kft., melynek célja a szervizeseinek szakmai továbbképzése. Az egy napos rendezvényt a budaörsi Holiday Inn-ben rendezték a Kávé & Hűtő Profi Kft-vel közösen.

dav 

 

A délelőtti elméleti részt a LIEBHERR professzionális hűtőkészülékek újdonságaival, a fluortartalmú hűtőközegek kezelésével és a professzionális hűtőkészülékek energiacímkézésével kapcsolatos jogszabályok ismertetésével kezdték, melyet Kisgyörgy Gábor, az ASSUR Kft., a LIEBHERR professzionális hűtőkészülékek kizárólagos magyarországi importőrének termékmenedzsere mutatott be. 

A kávészünet előtt Horváth-Szász Tamás, a Kávé & Hűtő Profi Kft., marketing managere tartott előadást a LIEBHERR háztartási készülékek újdonságairól. A BluPerformance, a háztartási hűtőkészülékek új generációjának bemutatását – amely szakít az alkotóelemek hagyományos elrendezésével, ezáltal erőteljesebb, halkabb és nagyobb belső térrel rendelkezik – Kisgyörgy Gábor folytatta.

Bemutatásra került a SmartDevice, a BluPerfomance hűtőkészülékek újdonsága, amely az internet csatlakozásnak köszönhetően az alábbi funkciókkal bővül: funkciók távolról történő vezérlése, riasztási és meghibásodási értesítések küldése mobileszközökre, távdiagnosztika.

A LIEBHERR Diagnostic Tool, az új számítógépes diagnosztikai eszköz pedig a szervizesek munkáját teszi könnyebbé.

Az ebéd elfogyasztása után a szervizesek megismerkedhettek a BluPerformance készülékek felépítésével egy hibakereséses gyakorlat keretein belül. A tartalmas napot oklevelek átadásával zárták!

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Csőposta

Cikk ajánló

Az Országos Étterem Hét közönségdíjasai áprilisban fix áras menüvel várják a vendégeket

Az Országos Étterem Hét vendégei által legjobbnak ítélt 22 étteremben április 15. és 21. k…