Főoldal Hírek Ajánló Kezünkben a jövő! – konferencia

Kezünkben a jövő! – konferencia

3 perc átlagos olvasási idő
0
1,200
 ehaccp_topbanner3.jpg

Kezünkben a jövő! – konferencia 

Kezünkben a jövő! – címmel az Egészséges Táplálkozásért Egyesület konferenciát szervez, mely konferencia témája: a hazai organikus élelmiszerek helye és szerepe a társadalmi étkeztetésben.

A rendezvényt a Nemzeti Egység Klaszterhez nemrégiben csatlakozott EGÉSZséges Táplálkozásért Egyesület szervezi, a Magyar Biokultúra Szövetséggel, a Biokontroll Hungária Nonprofit Kft-vel, valamint a Biokultúra Hungária Nonprofit Kft-vel karöltve.

Az akkreditált program kiemelt témája a Vidékfejlesztési Minisztérium által 2014. januárjában megjelentetett Nemzeti Akcióterv, amelynek végrehajtásában meghatározó a közétkeztetési szakemberek részvétele. Az Akcióterv az ökológiai termelésből származó élelmiszerek fokozatos felhasználását 2020-ig legalább 30%-os arányban irányozza elő, elsősorban az oktatási, szociális és egészségügyi intézmények közétkeztetésében.

A konferencia:

Helyszíne: Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) Tanácsterem
1051 Budapest, Arany János út 6-8.sz.
Időpontja: 2016. február 25. 10-15 óráig

 

Nyilvántartási száma: SZTK- 11589/2015

Akkreditációs pontértéke: 17

 

Részvétel:

ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött

Jelentkezés: e-mailben: ltj.ete@gmail.com, vagy az info@oldalasmagazin.hu e-mail címen lehet
a név, a beosztás, a munkahelyi cím és a telefonszám megadásával 2016. február 20-ig.

A program véglegesítése folyamatban van, amely az ETE facebook és weboldalán február 10-től letölthető, valéamint itt az Oldalas magazin honlapján is közzé tesszük azt.

 

Várunk minden érdeklődőt szeretzettel! 

 

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Ajánló

Cikk ajánló

Ültesd gyakorlatba tudásod, borítsd zöldbe kiskerted

Légy a kerted mestere a MATE felnőttképzésének segítségével Gödöllő, 2025. március 24. – A…