Ajánló Kezünkben a jövő! – konferencia Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2016-01-31 3 perc átlagos olvasási idő 0 1,096 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Kezünkben a jövő! – konferencia Kezünkben a jövő! – címmel az Egészséges Táplálkozásért Egyesület konferenciát szervez, mely konferencia témája: a hazai organikus élelmiszerek helye és szerepe a társadalmi étkeztetésben. A rendezvényt a Nemzeti Egység Klaszterhez nemrégiben csatlakozott EGÉSZséges Táplálkozásért Egyesület szervezi, a Magyar Biokultúra Szövetséggel, a Biokontroll Hungária Nonprofit Kft-vel, valamint a Biokultúra Hungária Nonprofit Kft-vel karöltve. Az akkreditált program kiemelt témája a Vidékfejlesztési Minisztérium által 2014. januárjában megjelentetett Nemzeti Akcióterv, amelynek végrehajtásában meghatározó a közétkeztetési szakemberek részvétele. Az Akcióterv az ökológiai termelésből származó élelmiszerek fokozatos felhasználását 2020-ig legalább 30%-os arányban irányozza elő, elsősorban az oktatási, szociális és egészségügyi intézmények közétkeztetésében. A konferencia: Helyszíne: Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) Tanácsterem 1051 Budapest, Arany János út 6-8.sz. Időpontja: 2016. február 25. 10-15 óráig Nyilvántartási száma: SZTK- 11589/2015 Akkreditációs pontértéke: 17 Részvétel: ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött Jelentkezés: e-mailben: ltj.ete@gmail.com, vagy az info@oldalasmagazin.hu e-mail címen lehet a név, a beosztás, a munkahelyi cím és a telefonszám megadásával 2016. február 20-ig. A program véglegesítése folyamatban van, amely az ETE facebook és weboldalán február 10-től letölthető, valéamint itt az Oldalas magazin honlapján is közzé tesszük azt. Várunk minden érdeklődőt szeretzettel!
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Upfield – Nyári receptinspiráció A nyári szezon beindultával szeretnénk nektek egy kis receptinspirációval kedveskedni az Upfield Professional jóvoltából. …
Már kötelező a tápérték jelölés Minden Európai Uniós tagállamban 2016. december 13-ától kötelező a tápértékjelölés az élelmiszereken, a nem …
„Elit borszalon” Egerben Összesen 95 aranyérmes és 7 nagy aranyérmes bor született a Hegyközségek Nemzeti Tanácsa (HNT) …