Átólzéig Székesfehérváron lesz megtartva a KÖZSZÖV szakmai napja Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2014-10-25 5 perc átlagos olvasási idő 0 1,449 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Rózsás Anikó és a KÖZSZÖV szakmai meghívóját ezúton továbbítjuk olvasóinknak: MEGHÍVÓ Tisztelettel meghívjuk Önt és a téma iránt érdeklődő Munkatársait a Közétkeztetők, Élelmezésvezetők Országos Szövetsége Regionális Szakmai Napjára 2014. november 19.-én Helyszín: Székesfehérvár ÁNTSZ székház (8000 Székesfehérvár, Mátyás király körút 13) 08.30-09.20 Regisztráció 09.20-09.30 Köszöntő Dr. Müller Cecília Györgyi Fejér Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Szakigazgatási Szerve Megyei tisztifőorvos 09.30-09.40 Megnyitó Rózsás Anikó KÖZSZÖV Elnök 09.40-10.05 A közétkeztetés helyzete a menzafelmérések tükrében Előadó: Miháldy Kinga mb.Osztályvezető, OÉTI 10.05-10.30 Étlapszerkesztés, a 37/2014. számú EMMI rendelet tükrében Előadó: Feigl Edit Kínálatfejlesztési Menedzser, Sodexo Magyarország Kft. 10.30-11.00 Kávészünet, kiállítók termékeinek megtekintése 11.00-11.25 A 37/2014. számú EMMI rendelet ellenőrzési szempontjai számítástechnikai oldalról Előadó: Dr. Biró Lajos Ph.D Táplálkozás-egészségügyi szakértő, Nutri Comp. Bt. 11.25-11.50 Informatikai lehetőségek az élelmezési üzemek napi munkájában Előadó: Sipos Géza Vezérigazgató, Quadro Byte Zrt. 11.50-12.20 Kávészünet, kiállítók termékinek megtekintése 12.20-12.45 A 37/2014. számú EMMI rendelet elfogadtatása a gyerekekkel, szüleikkel Előadó: Borókné Tömösváry Lilla Dietetikus, Biokontur Kft. 12.45-13.15 „Enni vagy nem enni”- EMMI Előadó: Némedi József Világ-Európa bajnoki ezüstérmes mesterszakács, ÉTREND elnöke 13.15-13.25 Hazai termékek és sómentes professzionális alapanyagok használata a közétkeztetésben Előadó: Szikora Péter Séf, dietetikus, Unilever Foods Zrt. 13.25-13.35 A Sajtmester kalciummal dúsított és csökkentett sótartalmú termékei Előadó: Csipak Tamás Menedzser, Pannontej Zrt. 13.35- 13.50 Sorsolás, program zárása Rózsás Anikó KÖZSZÖV elnök 13.50- Ebéd A szervezők mindenkit szeretettel várnak!
Elindult a munka a házikertekben: több mint 17 millió színes tasakos vetőmag talál gazdára az idei szezonban
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Ismét van magyar induló a világ legrangosabb gasztronómiai versenyén Ismét van magyar induló a világ legrangosabb gasztronómiai versenyén A Szigetközi Friss Víz …
Mit és hogyan? – avagy kényes dolgok az étteremben Mit és hogyan? – avagy kényes dolgok az étteremben Minden embernek kétféle arculata …