Átólzéig Szatmári malom: Folyamatos fejlődés Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2024-07-24 6 perc átlagos olvasási idő 0 723 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr A 100%-ban magyar tulajdonú Szatmári Malom Kft több, mint 30 éve a magyar élelmiszeripar meghatározó szereplője. A Szatmári Malom Kft. 1992-ben lépett a piacra, mára már több, mint 1400 tonna napi kapacitással rendelkezik. A négy malom egysége (Jászberény, Veszprém, Kiskunhalas, Szeged) regionális, technikai, technológiai adottságai révén, Magyarország meghatározó malomipari vállalkozásává nőtte ki magát. Mérföldkövek: 2009 első felében került átadásra Közép-Európa akkor legkorszerűbb malma Jászberényben. 2014 augusztusában a jászberényi minta alapján elkészült az új veszprémi malom is. 2016 -2017 között megvalósult a szegedi malom teljes körű felújítása. Az új malom a kapacitás bővítésén túl, a szortiment fejlesztését szolgálja, mivel a technológiája alkalmas a durum búza őrlésére, durum lisztek előállítására. 2019-ben befejeződött a kiskunhalasi malom rekonstrukciója is. A Szatmári Malom Kft. 1992-ben lépett a piacra, mára már több, mint 1400 tonna napi kapacitással rendelkezik. A négy malom egysége (Jászberény, Veszprém, Kiskunhalas, Szeged) regionális, technikai, technológiai adottságai révén, Magyarország meghatározó malomipari vállalkozásává nőtte ki magát. Stratégia A Szatmári Malom Kft stratégiai feladata a folyamatos fejlődés/fejlesztés, megfelelés a piaci kihívásoknak és végül, de nem utolsósorban az értékteremtés. Ennek jegyében 2024-ben két államilag is támogatott, az üzemek komplex fejlesztését célzó beruházásunk fordult a finisbe Jászberényben és Szegeden. Technológia Az új Bühler-technológiával működő malmok a legmodernebb elvárásoknak, a legszigorúbb higiéniás és ökológiai szempontoknak is megfelelnek, környezetterhelésük minimális. A beépített technika biztosítja a megfelelő műszaki hátteret, míg a higiéniai és minőségbiztosítási rendszer (HACCP – IFS) szerinti feldolgozás a kiegyenlített és elvárt magas minőséget. Tradíció Tradicionálisan kiváló minőségű termékek kerülnek előállításra. A standard termékek (búzafinomliszt, búzakenyérliszt, búzarétesliszt, étkezési búzadara, tésztaipari búzaliszt, graham búzaliszt stb.) mellett, lehetőség nyílik a megrendelők speciális igényeinek kielégítésére. A standard termékek (búzafinomliszt, búzakenyérliszt, búzarétesliszt, étkezési búzadara, tésztaipari búzaliszt, graham búzaliszt stb.) mellett, lehetőség nyílik a megrendelők speciális igényeinek kielégítésére. Összegzés „A cég küldetése egyszerű és világos: Nap mint nap azért dolgozunk, hogy minőségi termékeket állítsunk elő. Célunk, hogy minél szélesebb körben megismerjék, megszeressék és használják lisztjeinket. Szeretnénk, ha a Szatmári név egyet jelentene a hazai, megbízható minőségű liszttel.” 30 éves a Krisna-völgyi Búcsú – ünnep, ami megérinti a lelked Indul a nyár legmenőbb sörös játéka Budapesten A Séfklub összefogása: Egy szakma ereje, egy csapat szíve Magyarország életében alapvető jelentőségű a visegrádi együttműködés Hogyan használd a klímát a konyhában?
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Elkészült az új magyar táplálkozási ajánlás, az OKOSTÁNYÉR Elkészült az új magyar táplálkozási ajánlás, az OKOSTÁNYÉR Elkészült az új magyar táplálkozási …
Hogyan készüljünk a hidegebb hónapokra? Hogyan készüljünk a hidegebb hónapokra? A D-vitaminnal töltött, mozgásban gazdag nyári hónapok után …