Átólzéig Szatmári malom: Folyamatos fejlődés Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2024-07-24 6 perc átlagos olvasási idő 0 171 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr A 100%-ban magyar tulajdonú Szatmári Malom Kft több, mint 30 éve a magyar élelmiszeripar meghatározó szereplője. A Szatmári Malom Kft. 1992-ben lépett a piacra, mára már több, mint 1400 tonna napi kapacitással rendelkezik. A négy malom egysége (Jászberény, Veszprém, Kiskunhalas, Szeged) regionális, technikai, technológiai adottságai révén, Magyarország meghatározó malomipari vállalkozásává nőtte ki magát.Mérföldkövek:2009 első felében került átadásra Közép-Európa akkor legkorszerűbb malma Jászberényben. 2014 augusztusában a jászberényi minta alapján elkészült az új veszprémi malom is. 2016 -2017 között megvalósult a szegedi malom teljes körű felújítása. Az új malom a kapacitás bővítésén túl, a szortiment fejlesztését szolgálja, mivel a technológiája alkalmas a durum búza őrlésére, durum lisztek előállítására. 2019-ben befejeződött a kiskunhalasi malom rekonstrukciója is.A Szatmári Malom Kft. 1992-ben lépett a piacra, mára már több, mint 1400 tonna napi kapacitással rendelkezik. A négy malom egysége (Jászberény, Veszprém, Kiskunhalas, Szeged) regionális, technikai, technológiai adottságai révén, Magyarország meghatározó malomipari vállalkozásává nőtte ki magát.StratégiaA Szatmári Malom Kft stratégiai feladata a folyamatos fejlődés/fejlesztés, megfelelés a piaci kihívásoknak és végül, de nem utolsósorban az értékteremtés. Ennek jegyében 2024-ben két államilag is támogatott, az üzemek komplex fejlesztését célzó beruházásunk fordult a finisbe Jászberényben és Szegeden.TechnológiaAz új Bühler-technológiával működő malmok a legmodernebb elvárásoknak, a legszigorúbb higiéniás és ökológiai szempontoknak is megfelelnek, környezetterhelésük minimális. A beépített technika biztosítja a megfelelő műszaki hátteret, míg a higiéniai és minőségbiztosítási rendszer (HACCP – IFS) szerinti feldolgozás a kiegyenlített és elvárt magas minőséget.TradícióTradicionálisan kiváló minőségű termékek kerülnek előállításra. A standard termékek (búzafinomliszt, búzakenyérliszt, búzarétesliszt, étkezési búzadara, tésztaipari búzaliszt, graham búzaliszt stb.) mellett, lehetőség nyílik a megrendelők speciális igényeinek kielégítésére.A standard termékek (búzafinomliszt, búzakenyérliszt, búzarétesliszt, étkezési búzadara, tésztaipari búzaliszt, graham búzaliszt stb.) mellett, lehetőség nyílik a megrendelők speciális igényeinek kielégítésére.Összegzés„A cég küldetése egyszerű és világos: Nap mint nap azért dolgozunk, hogy minőségi termékeket állítsunk elő. Célunk, hogy minél szélesebb körben megismerjék, megszeressék és használják lisztjeinket. Szeretnénk, ha a Szatmári név egyet jelentene a hazai, megbízható minőségű liszttel.”Világbajnok borválogatás a kétszeres világbajnoki aranyérmes Thummerer Pincészettől Specialty kávé és kortárs művészet: új kulturális tér nyílt Budapesten A kürtőskalács litván testvére is bemutatkozik az idei Kürtőskalács Fesztiválon Magyar fejlesztés segíthet az invazív ázsiai lódarázs visszaszorításában Szemben az árral – amit az ADHD-s gyerekek szüleinek ritkán mondanak el
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Séfklub: Nyári ételek – Chef workshop 2023. július 3. Július 3-án újra megrendezte havi taggyűlését az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete, melyen a nyári …
Öt magyar érem a Champagne és Pezsgő Világbajnokságon Egy arany- és négy ezüstérmet nyertek el a somlói Kreinbacher Pincészet és a Törley …