Átólzéig Párizsi pontypatkó, joghurtos salátával, párolt rizzsel Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2015-02-25 2 perc átlagos olvasási idő 0 1,035 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Párizsi pontypatkó, joghurtos salátával, párolt rizzsel Hozzávalók (4 személyre): 60 dkg pontypatkó 4 dl natúr joghurt 1 db citrom leve 1 fej jégsaláta 0,01 kg feketebors (őrölt), 1 sál póréhagyma 1 dl olaj 15 dkg liszt 2 db tojás 1/2 kg rizs 1 fej vöröshagyma 2 dkg só. A lisztet a tojás sárgájával elkeverjük, majd hozzáadjuk a felvert tojásfehérjét, sózzuk. A pontypatkót is sózzuk, majd lisztbe forgatjuk. Ezután a párizsi masszában átforgatjuk, majd roston megsütjük. A körethez a rizst kevés olajon lepirítjuk, sózzuk, majd kilónként számított, 1,7 liter vízzel felöntjük, hozzáadunk egy vöröshagymát, és együtt készre pároljuk. A jégsalátát felszeleteljük és egy keverőtálban a joghurtból, a citromléből, szeletelt póréból álló öntettel összekeverjük. Így egy ízletes ételt készítettünk, mely kellően érdekes ahhoz, hogy meglepje vele vendégeit, ugyanakkor elég egyszerűen elkészíthető. Kóstolják csak meg! Jó étvágyat kívánunk! A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4. www.nagyfatal.hu
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Upfield – Nyári receptinspiráció A nyári szezon beindultával szeretnénk nektek egy kis receptinspirációval kedveskedni az Upfield Professional jóvoltából. …
Téli sörkánaán az InterContinentalban A korlátlan sörkóstolás mellett kortyolhatunk whiskey-ket, pálinkákat, borokat és a gourmet vendégeket kontinenseken átívelő …
A felelős medvehagymagyűjtésre figyelmeztetnek A medvehagyma levele kizárólag nem védett területeken gyűjthető, saját szükségletre fejenként naponta legfeljebb két …