Csőposta Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2017-10-05 3 perc átlagos olvasási idő 0 1,278 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr 2017. szeptember 20-24-én izgalmas kihívással kezdődött az idei tanévünk. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara iskolánkat, a BVHSZC Szamos Mátyás Szakgimnáziumát és Szakközépiskoláját kérte fel látvány- és háttérkonyhájuk szervezési és lebonyolítási munkájának szakmai segítésére. Kis csapatunk – Várhelyi Miklós és Pavlicsek Csaba szakoktatók irányításával és hat tanulóval: Rajzer Dávid, Spekova Friderika, Stipkovits Dorina, Szekeres Krisztián, Takács Miklós Márton, Végh Máté Gyula – lelkesen vágott bele a munkába. Tanítványaink a háttérmunkától a látványkonyhai szakmai bemutatókig minden folyamatban részt vehettek és sok tapasztalatot, élményt és gratulációt gyűjtöttek be a hét folyamán. Pavilonunkban kiállítottak és bemutatót tartottak a mezőgazdaság és az élelmiszeripar legkiválóbb magyar képviselői. A húsipar, a zöldségtermesztés, a biotermékek, a korszerű és egészséges alapanyagokat gyártó vállalatok kavalkádját segíthettük. Az ezernél több látogató kóstoltatása mellett jutott időnk kapcsolatteremtésre és a vendégekkel folytatott beszélgetésre is. Számomra a legkedvesebb pillanatok azok voltak, ha tanítványainkat iskolánkról kérdezték, s ők büszkén mesélték, honnan jöttek. Megtiszteltetés volt részünkre, hogy a világhírű Wagyu beef bemutató pavilonjába a japán chef meghívta csapatunkat díszvendégnek. Ott is sok újdonsággal ismerkedhettünk meg. Számunkra nagyon sok élményt és tanulást jelentett ez a munka. Házigazdáink köszönetéből, a sok vendég elismeréséből joggal gondolhatjuk azt, hogy sikeres volt a részvételünk. Várhelyi Miklós További képek IDE KATTINTVA elérhetők!
A magyarok több mint 60 százaléka megy idén nyaralni – július vége, augusztus eleje a legnépszerűbb időszak
Upfield – Nyári receptinspiráció A nyári szezon beindultával szeretnénk nektek egy kis receptinspirációval kedveskedni az Upfield Professional jóvoltából. …
Íme a receptek, amelyekkel Marton Adri a Mikulást várja Adri azt mondja, hogy Mikuláskor ismét előtör belőle a gyermeki énje, így izgatottan, és …
Az Állampolgári Bizottság az Emberi Jogokért Alapítvány közleménye: Sérelmek a pszichiátrián Az Állampolgári Bizottság az Emberi Jogokért Alapítvány közleménye SÉRELMEK A PSZICHIÁTRIÁN Alapítványunk 20 éve …
DINING GUIDE ÉV ÉTTERME 2017 A mai napon rendezték meg a Volkswagen – Dining Guide év étterme díjkiosztó gálát. …