Átólzéig Grillezett, töltött burgonya, salátával Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2015-04-13 2 perc átlagos olvasási idő 0 1,358 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Grillezett, töltött burgonya, salátával Hozzávalók (4 személyre): 60 dkg burgonya 20 dkg kaliforniai paprika 20 dkg póréhagyma 1 db édeskömény 0,01 kg feketebors (őrölt) 4 dkg fokhagyma 20 dkg rukkola 2 dl tejföl 3 dkg snidling 10 dkg trappista sajt 1 dl oliva olaj 1 kanál mustár1 db citrom leve 2 dkg só. A burgonyát héjában megfőzzük, megtisztítjuk és félbe vágjuk, majd a közepét kivájjuk. A póréhagymával együtt a zöldségeket összevágjuk, majd kevés olajon lepirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, fokhagymát hozzáadjuk, majd a végén a tűzről levéve a tejföllel összeforgatjuk. A reszelt sajt felét belekeverjük, majd az így elkészült ragut a félbevágott burgonyákra helyezzük. Megszórjuk a maradék sajttal, és forró sütőben, vagy faszenes grillsütőben grillezzük. Ha megsült, akkor az olajból, mustárból és a citrom levéből kikevert öntettel összeforgatott salátával tálaljuk. Így egy olyan ételt készítettünk, amely megállja a helyét, mind a vegetáriánus étrendet követők, mind a hagyományos táplálkozást követők étrendjében. Jó étvágyat kívánunk! A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4. www.nagyfatal.hu
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Kereskedelmi főzdék is nevezhetnek a Gyulai Pálinkafesztivál párlatversenyére Brillante-2017 néven rendezik meg a Gyulai Pálinkafesztivál keretén belül a párlatversenyt, amelyre …
Szakképzési törvény újratöltve Szakképzési törvény újratöltve Az Országgyűlés 2015. május 27-én megszavazta a szakképzésről szóló törvény …