Átólzéig Receptek Mustáros sertéskaraj, sült hordóburgonyával Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2015-07-06 2 perc átlagos olvasási idő 0 4,162 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Mustáros sertéskaraj, sült hordóburgonyával Hozzávalók (4 személyre): 50 dkg sertéskaraj 70 dkg burgonya 1 dl fehérbor 2 evőkanál mustár 1 evőkanál méz 2 dl tejszín 1 szál rozmaring 0,01 kg feketebors (őrölt), 2 dkg só. A karajt szeleteljük, majd klopfoljuk, és sózzuk. Ez után mindkét oldalát elősütjük és tepsire helyezzük. Közben elkészítjük a mártást, melyhez a mustárt kevés zsiradékon majd hozzáadjuk a mézet, a fehérbort, sózzuk, borsozzuk, majd tejszínnel beforraljuk. A megsütött karajszeleteket bele helyezzük, és tálalás előtt még egyszer beleforraljuk. Végül elkészítjük a köretet, mely adott esetben a héjában főtt burgonyából készül. Mégpedig azt hordó formára megformázzuk, majd forró serpenyőben, kevés zsiradékon sóval pirítjuk, amihez hozzáadjuk a rozmaringot. Így egy különleges, és laktató ételt készítettünk, mely jól mutat, könnyen elkészíthető és finom. Kóstolják csak meg! Jó étvágyat kívánunk! A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4. www.nagyfatal.hu
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Megalakult a Vendéglátóipari Szakmai Oktatók Országos Egyesülete Megalakult a Vendéglátóipari Szakmai Oktatók Országos Egyesülete Másfél éves előkészítő munka után, július …
Füstölt sajttal, fokhagymával töltött jércemell rolád, cukkini főzelékkel Füstölt sajttal, fokhagymával töltött jércemell rolád, cukkini főzelékkel Hozzávalók (4 személyre): …