Főoldal Hírek Átólzéig Mindent a pálinkáról– Pálinkáról határok nélkül, a Kárpát-medencében

Mindent a pálinkáról– Pálinkáról határok nélkül, a Kárpát-medencében

2 perc átlagos olvasási idő
0
1,189
 ehaccp_topbanner3.jpg

Mindent a pálinkáról– Pálinkáról határok nélkül, a Kárpát-medencében

 

Olyan hiánypótló kiadvány jelent meg a pálinkáról, amely nemzetgazdasági, hagyományőrzési, kulturális, élelmiszeripari szempontból, és a hungarikumok szempontjából is komplex módon világította meg a Pálinka és párlatkészítés legfontosabb ismereteit, s a pálinka nemzetösszetartó erejét.

A kiadvány készítői a hazai legfrissebb szakirodalmakra és a legkiválóbb szaktekintélyekre egyaránt támaszkodva, alapos áttekintéssel közelítik meg a témát. A könyv precízen, gazdagon illusztrálva, számos fotóval, elemzéssel, adattal dolgozza fel az ismeretanyagot, a pálinka történetét is részletesen bemutatva.

A szerzők saját cégüket érintő vizsgálataikat és tapasztalataikat is megosztják benne. Olyan kreatív, előremutató, reális, a versenyképességet növelő fejlesztési elképzeléseket, terveket fogalmaznak meg a pálinkaágazat jövőjére, amely a piaci lehetőségeiket egyaránt érinti.

A projekt az MNVH Elnökségének értékelése és javaslata alapján, a Nemzeti Vidékfejlesztési Program Irányító Hatóságának jóváhagyásával valósult meg.

 

Pixabay

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Átólzéig

Cikk ajánló

Év Fagylaltja verseny 2024

A Magyar Cukrász Ipartestület 2024-ben is megrendezte a nagy népszerűségnek örvendő Év Fag…