Főoldal Hírek Átólzéig Mindent a pálinkáról– Pálinkáról határok nélkül, a Kárpát-medencében

Mindent a pálinkáról– Pálinkáról határok nélkül, a Kárpát-medencében

2 perc átlagos olvasási idő
0
966
 ehaccp_topbanner3.jpg

Mindent a pálinkáról– Pálinkáról határok nélkül, a Kárpát-medencében

 

Olyan hiánypótló kiadvány jelent meg a pálinkáról, amely nemzetgazdasági, hagyományőrzési, kulturális, élelmiszeripari szempontból, és a hungarikumok szempontjából is komplex módon világította meg a Pálinka és párlatkészítés legfontosabb ismereteit, s a pálinka nemzetösszetartó erejét.

A kiadvány készítői a hazai legfrissebb szakirodalmakra és a legkiválóbb szaktekintélyekre egyaránt támaszkodva, alapos áttekintéssel közelítik meg a témát. A könyv precízen, gazdagon illusztrálva, számos fotóval, elemzéssel, adattal dolgozza fel az ismeretanyagot, a pálinka történetét is részletesen bemutatva.

A szerzők saját cégüket érintő vizsgálataikat és tapasztalataikat is megosztják benne. Olyan kreatív, előremutató, reális, a versenyképességet növelő fejlesztési elképzeléseket, terveket fogalmaznak meg a pálinkaágazat jövőjére, amely a piaci lehetőségeiket egyaránt érinti.

A projekt az MNVH Elnökségének értékelése és javaslata alapján, a Nemzeti Vidékfejlesztési Program Irányító Hatóságának jóváhagyásával valósult meg.

 

Pixabay

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Átólzéig

Cikk ajánló

Nem érintkezhetnek élelmiszerrel műanyagot és bambuszt is tartalmazó anyagok

Az Európai Unió tagállamaiban tilos azoknak az élelmiszerekkel érintkező termékeknek a for…