Főoldal Hírek Ajánló Milyen legyen a Torkos Csütörtök új arculata?

Milyen legyen a Torkos Csütörtök új arculata?

4 perc átlagos olvasási idő
0
1,234
 ehaccp_topbanner3.jpg

Milyen legyen a Torkos Csütörtök új arculata?

 

A Torkos Csütörtök logópályázatának végéhez érkezve, a héten közönségszavazás keretében derül ki, kinek az alkotását láthatjuk ezentúl a Torkos Csütörtök új jelképeként. A 266 pályázóból előzsűrizés során a Magyar Turizmus Zrt. munkatársai választották ki azt a négy pályaművet, melyek közül a nagyközönség január 5-8. között tartandó online szavazással fogja kiválasztani a nyertest.

A Magyar Turizmus Zrt. február 11-én ismét megrendezi a nagy népszerűségnek örvendő Torkos Csütörtököt. A sikeres éttermi akció 11. születésnapja alkalmából már egy teljesen új arculattal fogja várni a vendégeket.

Az idei Torkos Csütörtök egyben a „Gasztroélmények Évének” nyitánya is lesz. E tematikus év keretében az ízeké, a magyar termékeké és hagyományoké lesz a főszerep. Továbbá 4-5 nagyszabású gasztronómiai esemény mellett számos egyéb kulináris program várja majd az érdeklődőket az év során.

A Torkos Csütörtök arculatának megújítását célzó logópályázatot hatalmas érdeklődés övezte, közel 300 pályamű érkezett be a felhívás nyomán. A kötelező elemek mellett a logók tervezésekor fontos tényező volt, hogy a logó kreatív, humoros és szerethető legyen.

A Társaság nemcsak a logó tervezése során, de a végső döntésnél is a nagyközönség segítségét kéri.
A mai naptól kezdve lehetőség nyílik a továbbjutott négy logóra leadni a szavazatokat, melyet az alábbi linken tehetnek meg:
https://www.facebook.com/elmenyitthon/app/362869347252085/

Szavazzanak az Önöknek legjobban tetsző logóra, hogy februárban újra találkozhassanak vele a Torkos Csütörtök éttermeiben!

 

Magyar Turizmus Zrt

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Ajánló

Cikk ajánló

MATE oktató-kutató kollégái is részt vettek az V. Tisza-tavi PET Kupán

2023. vége és 2024. márciusa között hét árhullám vonult le a Tiszán, jelentős mennyiségű h…