Ajánló Megjelent az Oldalas magazin 2021. októberi száma! Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2021-10-01 4 perc átlagos olvasási idő 0 567 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Ez <mint ahogyan magazinunk korábbi számai is>, mindenki számára ingyenesen és azonnal elérhető a honlapunkon (www.oldalasmagazin.hu ), vagy közvetlenül a következő linkre kattintással: Oldalas magazin 2021. Október >>> A tartalomból: → Objektív: Interjú Blendea Károllyal, az Upfield Professional szaktanácsadó séfjével.→ Mostohagyerekek, mostohának tartott munkával – Asztalos István írása→ Nagylátószög: Most akkor értékelünk, vagy politizálunk? – erről a témáról kérdeztük szakértőinket→ Bocuse d’Or – Franciaország nyerte a versenyt→ A Mentes étkezésbe beilleszthető alapanyagok és jellemzőik: Az útifű – Tanács Attila írása→ Gasztronauta- Az új konyhatechnológiák és eszközei – Tippek a vákuumcsomagoláshoz – Csidei Tamás cikke→ Séfklub – Klubnap→ Elemzők szerint a munkaerő-tartalék csökkenése, a bérverseny végső soron az inflációt növeli→ Történelmi léptékű gazdasági visszaesést szenvedett el tavaly Ausztria→ Magyar találmány segít a laktóz-érzékenyeknek és diétázóknak→ Vélemény: Milyen világ lesz ez?→ A klíma gyorsabban változik, mint eddig bármikor→ Tepszi.hu: Avokádós krémdesszert→ Minek az új?: Fonott, töltött kalács→ Rövid az élet: Palotás szilvapálinka→ Tepszi.hu: Töpörtyűs pogácsa – libatöpörtyűvel→ Rigmusok: Nyárköszöntő rigmusok→ In Vino Veritas: Grand Tokaj, Kővágó furmint száraz 2015→ Játék: Játssz velünk, az értékes nyereményért, nyerj most egy tizenkétezer forintos Hungary Card Plust és spórolj ezreket! Ezt a Hotelinfo Kft. jóvoltából sorsoljuk ki.→ Turizmus: A Hungary Card bemutatja: Szeged és környéke. Spórolj ezreket, mutatjuk hogyan.→ Nevess 1et: Humor egy oldalon keresztül Hasznos időtöltést és jó szórakozást kívánunk hozzá! Ha tetszett, segítsd a terjesztést és küld tovább ismerőseidnek! Köszönjük! 🙂 Magyarország étele 2023 elődöntő, egy titkos összetevővel Harmadik lett a magyar csapat a Bocuse d’Or világdöntőjén A harmadik legmelegebb év volt a tavalyi Magyarországon AM: A fenntartható növényvédelem megvalósítása a cél Kiderült, hogy mire panaszkodnak a legtöbben, ha tévézésről van szó
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Upfield – Nyári receptinspiráció A nyári szezon beindultával szeretnénk nektek egy kis receptinspirációval kedveskedni az Upfield Professional jóvoltából. …
A magyarok kenyérfogyasztását vizsgálták Tízből hat magyar naponta vásárol kenyeret, egy átlagos háztartás 1,6 kilogramm kenyeret fogyaszt hetente …
Hosszabb ideig élhet, aki fiatalabbnak érzi magát Hosszabb ideig élhet, aki fiatalabbnak érzi magát Egy brit kutatás szerint hosszabb ideig …