Főoldal Hírek Átólzéig Egy évfordulós turné erejéig újra összeáll a Simply Red

Egy évfordulós turné erejéig újra összeáll a Simply Red

3 perc átlagos olvasási idő
0
1,713
 ehaccp_topbanner3.jpg

Egy évfordulós turné erejéig újra összeáll a Simply Red

 Újra összeáll a Simply Red. A jövő évi európai turnéval harmincéves fennállását ünnepli a világhírű popzenekar – írja a BBC.

 

   “Szeretnék egy évfordulót, és ez egy kerek szám, jó alkalomnak tűnik” – nyilatkozta Mick Hucknall, a zenekar énekese. 

 

    A csapat, amelynek a leghíresebb slágerei közé tartozik a Holding Back the Years és a Money’s Too Tight to Mention című dal, 2010 decemberében már rendezett egy búcsúkoncertet Londonban az O2 Arénában. 
    Az együttes a következő évben 35 alkalommal fog játszani a Big Love turné keretében, az első koncert október 20-án lesz Dániában, október 27-én Bécsben lépnek fel, Németországban tíz koncertet is adnak. Az Egyesült Királyságban és Írországban 14 fellépés lesz, a turné két londoni show-val zárul az O2 Arénában.
    Több veterán zenész – köztük Ian Kirkham szaxofonos, Kenji Suzuki gitáros és Steve Lewinson basszusgitáros – is az újra összeálló zenekar tagja lesz. 
    “Helló mindenki! Boldog vagyok, hogy veletek ünnepelhetjük a zenében eltöltött 30 évet. Reméljük, ugyanúgy fogjátok élvezni a koncerteket, mint mi!” – áll Hucknallnek a zenekar honlapján közzétett, kézzel írt üzenetében. 
    A Simply Red 1985-ben alakult és több mint 50 millió lemezt adott el fennállása alatt. A banda nevét (“egyszerűen vörös”) Hucknall Manchester United iránti rajongása, baloldali politikai elkötelezettsége és hajának színe inspirálta.

(MTI) https://testitradotti.wikitesti.com/https://www.bbc.com/news/entertainment-arts-29884145

 

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Átólzéig

Cikk ajánló

Év Fagylaltja verseny 2024

A Magyar Cukrász Ipartestület 2024-ben is megrendezte a nagy népszerűségnek örvendő Év Fag…