Ajánló Megjelent az Oldalas magazin 2020. februári száma Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2020-02-01 3 perc átlagos olvasási idő 0 631 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Megjelent az Oldalas magazin 2020. februári száma! Ez <mint ahogyan magazinunk korábbi számai is>, mindenki számára ingyenesen és azonnal elérhető a honlapunkon (www.oldalasmagazin.hu ), vagy közvetlenül a következő linkre kattintással: Oldalas magazin 2020. február >>> A tartalomból: → Objektív: Interjú Hortobágyi Péterrel, aki negyven évet töltött el a közétkeztetésben és vált komoly szereplőjévé a szakmának→ Őszinte vendéglátás – Asztalos István írása→ Nagylátószög: Munkán kívüli kapcsolat. Létezik? – erről a témáról kérdeztük szakértőinket→ Étrend: Caffee Art – Chef workshop→ Benczúr: XXII. Séfbál. 2020. február 8.→ Magyarország étele 2020: 5 országból 12 csapat jutott a döntőbe→ Gasztronauta: A vákuumcsomagolásról – Csidei Tamás írása→ Vezetők, tulajdonosok, döntéshozó szakemberek FIGYELEM! – Tanács Attila írása→ Idén Dunaújvárosban rendezik meg a CityRocks-ot→ Színes: Csökkent decemberben az álláskeresők száma éves szinten→ Vélemény: Magyar Gasztronómia Napja→ Tepszi.hu: Tejmentes sonkatekecs→ Minek az új?: Slow Food piac→ Zarándokvonatokat indít a MÁV→ Rövid az élet: Márton és lányai, Debreceni muskotályos szilvapálinka→ Tepszi.hu: Bazsalikomos kelbimbó→ Öt zöldség közül kerül ki az idei Bocuse d’Or magyar döntőjének kötelező alapanyaga→ Rigmusok: Tavaszi rigmusok→ In Vino Veritas: Gallay, Bistronauta Nemszáraz 2015→ Játék: Játssz velünk, az értékes nyereményért, nyerj most egy tizenkétezer forintos Hungary Card Plust és spórolj ezreket! Ezt a Hotelinfo Kft. jóvoltából sorsoljuk ki.→ Turizmus: A Hungary Card bemutatja: Budapest és környéke. Spórolj ezreket, mutatjuk hogyan.→ Nevess 1et: Humor egy oldalon keresztül Hasznos időtöltést és jó szórakozást kívánunk hozzá! Ha tetszett, segítsd a terjesztést és küld tovább ismerőseidnek! Köszönjük! 🙂
Íme a receptek, amelyekkel Marton Adri a Mikulást várja Adri azt mondja, hogy Mikuláskor ismét előtör belőle a gyermeki énje, így izgatottan, és …
Íme, a legjobb bor-étel párosítások karácsonyra Közeledik a karácsony, ideje összeállítani a vendégváró étlapot! A klasszikus ünnepi fogásokhoz leginkább illő …
Nem csak álom a tökéletes bikinialak – így hozhatod magadat formába a strandszezonra Békefi Brigitta Team Scitec, IFBB Elite Pro bikini fitness versenyző szerint a tavasz az …