Ajánló Megjelent az Oldalas magazin 2018. októberi száma! Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2018-10-01 3 perc átlagos olvasási idő 0 1,059 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Megjelent az Oldalas magazin 2018. októberi száma! Ez <mint ahogyan magazinunk korábbi számai is>, mindenki számára ingyenesen és azonnal elérhető a honlapunkon (www.oldalasmagazin.hu ), vagy közvetlenül a következő linkre kattintással: Oldalas magazin 2018. októberi szám>>> A tartalomból: → Objektív: Interjú Maráczi Imrével, akit a Danubius Hotels corporate chef-jévé választottak. Ezen felül a Hilton Budapest konyhafőnökségével is megbízták. → Mindenki tegye a dolgát! – Asztalos István írása → Nagylátószög: Manapság már csak elégedetlenkedni tudunk, vagy a lehetőségeket is felismerjük? – erről a témáról kérdeztük szakértőinket → Bővült a MiniPolisz → Étrend: „Hagyományos és reform pékáruk a vendéglátásban.” – Gere pékség – Chef workshop → Gasztronauta: Merengő → Mindenmentes: Vajon mennyire felkészültek szakácsink az ételallergiás vendégekre? → Vélemény: Sok lett a „Gasztroesztéta” → Jegyzet: Gellért 100 a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban → Tepszi.hu: Sütőtökös kifli → Minek az új?: Saját erjesztésű ecetes uborka → Rövid az élet: Prekop, Bio Vadalma pálinka → Tepszi.hu: Őszi rakott zöldségtorta → A turizmusban is prioritás lett a biztonság → Rigmusok: Őszi rigmusok, versek, mondókák → In Vino Veritas: Hétszőlő, Sárgamuskotály 2017. → Játék: Játssz velünk, az értékes nyereményért, nyerj most egy tizenkétezer forintos Hungary Card Plust és spórolj ezreket! Ezt a Hotelinfo Kft. jóvoltából sorsoljuk ki. → Turizmus: A Hungary Card bemutatja: Szeged és környéke. Spórolj ezreket, mutatjuk hogyan. → Nevess 1et: Humor egy oldalon keresztül Hasznos időtöltést és jó szórakozást kívánunk hozzá! Ha tetszett, segítsd a terjesztést és küld tovább ismerőseidnek! Köszönjük! 🙂
Íme a receptek, amelyekkel Marton Adri a Mikulást várja Adri azt mondja, hogy Mikuláskor ismét előtör belőle a gyermeki énje, így izgatottan, és …
Íme, a legjobb bor-étel párosítások karácsonyra Közeledik a karácsony, ideje összeállítani a vendégváró étlapot! A klasszikus ünnepi fogásokhoz leginkább illő …
„Magyarország étele 2018” szakácsverseny: már az első forduló zsűrizése zajlik Az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete (Séfklub) 2018. évben első alkalommal hirdette meg a …