Főoldal Hírek Ajánló Megjelent az Oldalas magazin 2018. októberi száma!

Megjelent az Oldalas magazin 2018. októberi száma!

3 perc átlagos olvasási idő
0
218
 ehaccp_topbanner3.jpg

Megjelent az Oldalas magazin 2018. októberi száma!

 

Ez <mint ahogyan magazinunk korábbi számai is>, mindenki számára ingyenesen és azonnal elérhető a honlapunkon (www.oldalasmagazin.hu ), vagy közvetlenül a következő linkre kattintással:

Oldalas magazin 2018. októberi szám>>>

 

A tartalomból:

  • → Objektív: Interjú Maráczi Imrével, akit a Danubius Hotels corporate chef-jévé választottak. Ezen felül a Hilton Budapest konyhafőnökségével is megbízták.
  • → Mindenki tegye a dolgát! – Asztalos István írása
  • → Nagylátószög: Manapság már csak elégedetlenkedni tudunk, vagy a lehetőségeket is felismerjük? – erről a témáról kérdeztük szakértőinket
  • → Bővült a MiniPolisz
  • → Étrend: „Hagyományos és reform pékáruk a vendéglátásban.”  – Gere pékség – Chef workshop
  • → Gasztronauta: Merengő
  • → Mindenmentes: Vajon mennyire felkészültek szakácsink az ételallergiás vendégekre?
  • → Vélemény: Sok lett a „Gasztroesztéta”
  • → Jegyzet: Gellért 100 a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban
  • → Tepszi.hu: Sütőtökös kifli
  • → Minek az új?:  Saját erjesztésű ecetes uborka
  • → Rövid az élet: Prekop, Bio Vadalma pálinka
  • → Tepszi.hu: Őszi rakott zöldségtorta
  • → A turizmusban is prioritás lett a biztonság
  • → Rigmusok: Őszi rigmusok, versek, mondókák
  • → In Vino Veritas: Hétszőlő, Sárgamuskotály 2017.
  • → Játék: Játssz velünk, az értékes nyereményért, nyerj most egy tizenkétezer forintos Hungary Card Plust és spórolj ezreket! Ezt a Hotelinfo Kft. jóvoltából sorsoljuk ki.
  • → Turizmus: A Hungary Card bemutatja: Szeged és környéke. Spórolj ezreket, mutatjuk hogyan.
  • → Nevess 1et: Humor egy oldalon keresztül

 

 

Hasznos időtöltést és jó szórakozást kívánunk hozzá!

 

Ha tetszett, segítsd a terjesztést és küld tovább ismerőseidnek! Köszönjük! 🙂

 

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Ajánló

Cikk ajánló

Itt a szelídgesztenye-szezon!

A szelídgesztenye jellemzően októberben érik, így a napokban frissáruként megtalálható már…