Főoldal Hírek Ajánló Megjelent az Oldalas magazin 2018. júniusi száma!

Megjelent az Oldalas magazin 2018. júniusi száma!

3 perc átlagos olvasási idő
0
390
 ehaccp_topbanner3.jpg

Ez <mint ahogyan magazinunk korábbi számai is>, mindenki számára ingyenesen és azonnal elérhető a honlapunkon (www.oldalasmagazin.hu ), vagy közvetlenül a következő linkre kattintással:

Oldalas magazin júniusi szám>>>

 

A tartalomból:

  • → Objektív: Interjú Müncz Gáborral, aki a Danubius Hotel Gellért Budapest Executive chefje.
  • → A nyugalom pénzt ér! – Asztalos István írása
  • → Nagylátószög: Szerintetek is stresszes a szakács szakma? – erről kérdeztük szakértőinket
  • → Mindenmentes: Bánjunk kicsit óvatosabban a szavakkal! – Tanács Attila írása
  • → Gasztronauta: A Sous-Vide alaptechnológiái: Marhahúsok vákuum alatt
  • → Megvan mi Magyarország étele 2018-ban
  • → Vélemény: Nem mind rétes, ami rétes!
  • → Ehető virágok – Chef workshop
  • → Jegyzet: A döntővel folytatódik az „OKÉS” Közétkeztetési szakácsverseny
  • → Tepszi.hu: Kelbimbó chips
  • → Minek az új?:  Szappanfőzés házilag
  • → Rövid az élet: Ördögi, Érlelt szilva pálinka
  • → Tepszi.hu: Epres spárgasaláta
  • → Posta: A bazsalikomos málna lett az év fagylaltja
  • → Rigmusok: Nyárköszöntő versek, mondókák
  • → In Vino Veritas: Kristinus, Irsai Olivér 2016
  • → Játék: Játssz velünk, az értékes nyereményért, nyerj most egy tizenkét ezer forintos Hungary Card Plust és spórolj ezreket! Ezt a Hotelinfo Kft. jóvoltából sorsoljuk ki.
  • → Turizmus: A Hungary Card bemutatja: Hollókő és környéke. Spórolj ezreket, mutatjuk hogyan.
  • → Nevess 1et: Humor egy oldalon keresztül

 

 

Hasznos időtöltést és jó szórakozást kívánunk hozzá!

 

Ha tetszett, segítsd a terjesztést és küld tovább ismerőseidnek! Köszönjük! 🙂

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Ajánló

Cikk ajánló

Itt a szelídgesztenye-szezon!

A szelídgesztenye jellemzően októberben érik, így a napokban frissáruként megtalálható már…