Ajánló Megjelent az Oldalas magazin 2017. júliusi száma! Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2017-07-01 5 perc átlagos olvasási idő 0 1,867 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Megjelent az Oldalas magazin 2017. júliusi száma! Ez <mint ahogyan magazinunk korábbi számai is>, mindenki számára ingyenesen és azonnal elérhető a honlapunkon (www.oldalasmagazin.hu ), vagy közvetlenül a következő linkre kattintással: Oldalas magazin 2017. júliusi szám A tartalomból: → Objektív: Interjú Herczku Attilával a Vogue hajó séfjével, akinek egészen friss a mestervizsgája. → Nincs mire büszkének lenni – Asztalos István írása → Nagylátószög: Lehet, hogy nem a munkabírás csökkent, hanem az akarat? – erről a témáról kérdeztük szakértőinket → Chefs.hu: Nyerj szakácskabátot! → Étrend: A klasszikus BBQ titkai – Bodrog Smoker – Chef Workshop → Gasztronauta-séfek a Sous Vide-ról: Júliusi riportalanyunk Forster Zoltán, a Börze Étterem és Kávéház társ Chefje volt. → Mindenmentes: Legyen mindenki a vendégünk! – Azaz hogyan szolgáljuk ki ételallergiás vendégeinket! → Vélemény: Mindig van remény! → Tepszi.hu: Hűsítő meggyleves – paleo → Minek az új?: A gránátalma → Rövid az élet: Prekop Bio Erdei Som pálinka → Chef a családban: Pisztráng lengyel mártásban → Turisztikai ügynökség: januártól jelentős bérrendezés jöhet a turizmusban → Rigmusok: Nyárköszöntő versek, mondókák → In Vino Veritas: Babiczki, Irsai Olivér 2013. → Játék: Játssz velünk, az értékes nyereményért, nyerj most egy tizenkét ezer forintos Hungary Card Plust és spórolj ezreket! Ezt a Hotelinfo Kft. jóvoltából sorsoljuk ki. → Turizmus: A Hungary Card bemutatja: Keszthely és térsége. Spórolj ezreket, mutatjuk hogyan. → Nevess 1et: Humor egy oldalon keresztül Hasznos időtöltést és jó szórakozást kívánunk hozzá! Ha tetszett, segítsd a terjesztést és küld tovább ismerőseidnek! Köszönjük! 🙂
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
A szállodaszövetség üdvözli az éttermi szolgáltatások áfájának csökkentését A szállodaszövetség üdvözli az éttermi szolgáltatások áfájának csökkentését A Magyar Szállodák …
Molekuláris technológiák frigye a gyakorlatban Molekuláris technológiák frigye a gyakorlatban 15 éve találkoztam először a vákuumtechnológiával, aminek eleinte …