Átólzéig Megjelent az Oldalas magazin 2015 májusi száma! Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2015-05-01 2 perc átlagos olvasási idő 0 1,367 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Megjelent az Oldalas magazin májusi száma! Ez <mint ahogyan magazinunk korábbi számai is>, mindenki számára ingyenesen és azonnal elérhető a honlapunkon (www.oldalasmagazin.hu ), vagy közvetlenül a következő linkre kattintással: https://issuu.com/oldalas/docs/oldalas_magazin_2015_majusi_szam A tartalomból: → Őshonos delikát: Szalá-mi? → Objektív: Interjú Kis Zoltánnal, a Döme konyhájának tulajdonosával és a Taverna vendéglátóipari iskola szakoktatójával. → Chef a családban: Nyári mángold ragu, bevert tojással → Nagylátószög: A siker keltette nyomás -erről az érzékeny témáról kérdeztük szakértőinket. → Minek az új?: „Májusi eső aranyat ér” → Gasztronauta: Séfek a Sous-Vide-ról: Rosario Simeoli, a Budapesti Trattoria Pomo D’ Oro Executive Chefje válaszolt kérdéseinkre. → A zöldségekről: Aphrodité egészséges gránátja → Rövid az élet: Schiszler Irsai Olivér pálinka → Turizmus: A Hungary Card bemutatja: Budapest. Spórolj ezreket, mutatjuk hogyan. → In Vino Veritas: Bujdosó Torony 2014 → Játék: Játssz velünk, az értékes nyereményért, nyerj most Hungary Card-ot! Melyet a Hotelinfo Kft. jóvoltából sorsolunk ki. Hasznos időtöltést és jó szórakozást kívánunk hozzá! Ha tetszett, segítsd a terjesztést és küld tovább ismerőseidnek! Köszönjük! 🙂
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Kövér László: Mindannyian otthon vagyunk, és együtt vagyunk otthon Magyarországon Mi, akik ebben az országban élünk mindannyian otthon vagyunk, és együtt vagyunk otthon: közös …
Cukkini bundában sült csirkemell, párolt rizzsel Cukkini bundában sült csirkemell, párolt rizzsel Hozzávalók (4 személyre): 60 dkg csirkemell …